Γιουβέντους: Γιατί δεν πήρε Χάαλαντ και Εμπαπέ;

Γιουβέντους: Γιατί δεν πήρε Χάαλαντ και Εμπαπέ;sdimolitΣάβ, 02/20/2021 - 16:35

Η ιταλική ιστοσελίδα tuttosport αποκάλυψε πως η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φέρει στο Τορίνο τους Χάαλαντ και Εμπαπέ.

Η Γιουβέντους είχε επαφές με τον Κιλιάν Εμπαπέ για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια που έπαιζε στη Μονακό. Εκείνη την εποχή, οι Μονεγάσκοι ζητούσαν 50 εκατομμύρια, όμως η Γιουβέντους δεν ήταν

διατεθειμένη να επενδύσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για το Γάλλο, που ύστερα από ένα χρόνο πήγε στη Παρί Σεν Ζερμέν για 180 εκατομμύρια.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στη ''Μεγάλη Κυρία''. Ο Νορβηγός επιθετικός είχε επισκεφτεί της εγκαταστάσεις στο Βινόβο του συλλόγου το 2017 και μάλιστα είχε παρακολουθήσει και αγώνα της ομάδας στο Τορίνο φορώντας καπέλο της Γιουβέντους.

Ο Χάαλαντ ήταν 17 ετών, η Γιουβέντους θα μπορούσε να τον υπογράψει για μόλις 4 εκατομμύρια, όμως ο Νορβηγός ήθελε να βρει ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα μπει κατευθείαν στην 11αδα πηγαίνοντας στη Ζάλτσμπουργκ. Η Γιουβέντους προσπάθησε ξανά, όμως μετά την Αυστρία ο Μίνο Ραϊόλα του έκλεισε θέση στη Ντόρτμουντ.

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Juventus - Ποδόσφαιρο Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #serieA Borussia Dortmund ΙΤΑΛΙΑ Η ιταλική εφημερίδα Tuttosport αποκάλυψε πως η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φέρει στο Τορίνο τους Χάαλαντ και Εμπαπέ. Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 16:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα