Γιουβέντους: Αζμούν ο αντί Κιέζα

Η ”Μεγάλη Κυρία” είναι πρόθυμη να αντικαταστήσει τον άτυχο Φεντερίκο Κίεζα και ο Ιρανός φορ Αζμούν έχει εντοπιστεί ως πιθανός αντικαταστάτης του Ιταλού που χάνει την σεζόν. Ο 27χρονος Αζμούν είναι σέντερ φορ και το συμβόλαιό του με τη Ζενίτ λήγει στο τέλος της σεζόν. Έχει σκοράρει δέκα γκολ σε 21 εμφανίσεις μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με το Sky

Sport Italia, η Γιουβέντους έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Ζενίτ. Η συμφωνία είναι πιθανή δεδομένου ότι οι ‘μπιανκονέρι’ δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μεταγραφές με πολλά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, η Ζενίτ πρέπει να βρει αντικαταστάτη πριν δώσει το πράσινο φως στη μετακίνηση του Αζμούν στο Τορίνο.

O μέσος Μπρούνο Γκιμαράες της Λιόν αποτελεί επιλογή για τη τη μεσαία γραμμή. Η Γιουβέντους αναζητά επίσης ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο Βραζιλιάνος είναι μεταξύ των στόχων της Γηραιάς Κυρίας. Οι συζητήσεις με την ομάδα της Ligue 1 έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει τον Ιούνιο του 2024 και η Λιόν αποτιμά τον κεντρικό χαφ της στα 45 εκατομμύρια ευρώ, οπότε οι γίγαντες της Serie A μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να πάρουν τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς. Ο Γκιμαράες σημείωσε δύο από τα τρία γκολ του στη Λιόν εναντίον της Γιουβέντους το 2019-20, προκαλώντας τον αποκλεισμό των μπιανκονέρι από τη φάση των 16 του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα