ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σάστρε

Ο Ζοάν Σάστρε έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (11/1) στη Θεσσαλονίκη. Τον συνόδευαν μέλη της οικογένειάς του και ο μάνατζέρ του. Ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός ήρθε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα είναι εντάξει, να συνάψει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, για να ενισχύσει τη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού.

Ο Σάστρε

ανήκει στην Μαγιόρκα, από την οποία ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού σε πρώτη φάση. Θα υπάρχει στο συμφωνητικό υποχρεωτική οψιόν αγοράς, βάσει της οποίας, αν ο Σάστρε αγωνιστεί στα μισά επίσημα παιχνίδια μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας. Αυτό, πάντως, μπορεί να συμβεί ακόμα και αν δεν συμπληρώσει αυτό τον αριθμό των παιχνιδιών, εφόσον επιθυμούν οι “ασπρόμαυροι” να καταβάλουν το ποσό που απαιτείται για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Σάστρε αφήνει για πρώτη φορά τη χώρα για να αγωνιστεί σε ομάδα του εκτός Ισπανίας. Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 7 αναμετρήσεις στη La Liga και δύο στο ισπανικό Κύπελλο, το Copa del Rey. Τελευταία του συμμετοχή ήταν αυτή στον αγώνα του ισπανικού Κυπέλλου με την Έιμπαρ, στις 5/1, όπου πήρε φανέλα βασικού κι αγωνίστηκε για 90 λεπτά. Προέρχεται από δύο σεζόν που ήταν γεμάτες με συμμετοχές γι’ αυτόν στη Μαγιόρκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα