Γιουβέντους-Αταλάντα 3-3: Ματσάρα στο Τορίνο, αλλά χωρίς νικήτρια (hls)

Λίγα 24ωρα μετά την “καμπάνα” του -15, η Γιουβέντους έψαχνε νέα αφετηρία με την Αταλάντα στο Τορίνο και παρά το ότι το ημίχρονο τη βρήκε μπροστά στο σκορ με 2-1, τελικά έμεινε στο ισόπαλο 3-3.

Η Αταλάντα μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκε με τον πρώτο της σκόρερ, Αντεμόλα Λούκμαν ο οποίος σκόραρε μετά από ασίστ του Μπογκά. Η “Γιούβε” έβγαλε αντίδραση και μέσα σε 10 λεπτά έφτασε στην ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε στο 25ο λεπτό με τον Ντι Μαρία να νικά τον συμπατριώτη του, Μούσο από τα έντεκα μέτρα και

τον Μίλικ στο 34′ με ωραίο σουτ στην κίνηση να κάνει το 2-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η Αταλάντα βρήκε γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος, καθώς στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Μέλε αξιοποίησε την ασίστ του Λούκμαν για να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Νιγηριανός επιθετικός έβαλε ξανά την Αταλάντα μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας γκολ στο 53ο λεπτό. Για τον Λούκμαν ήταν το 6ο γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Γιουβέντους απάντησε σχετικά γρήγορα, καθώς στο 63′ ο Ντανίλο με δυνατό σουτ μετά από τακουνάκι-πάσα του Ντι Μαρία ισοφάρισε σε 3-3, όμως στα λεπτά που ακολούθησαν δεν μπόρεσε να βρει γκολ νίκης, όπως το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Μπέργκαμο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Αταλάντα πέρασε στην 5η θέση με 35 βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους είναι πλέον στους 23 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα