Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σπουδαία νίκη στη βραδιά-ρεκόρ του Μπενζεμά

Η Αθλέτικ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς με πίεση και ευκαιρίες, έστω κι αν ο Μπενζεμά είχε το πρώτο σουτ στο ματς στο 6′. Η κεφαλιά του Παρέδες στο 10′ σταμάτησε στον Κουρτουά, ενώ η εντυπωσιακή ενέργεια του Νίκο Γουίλιαμς στο 17′ έφυγε άουτ. Στο 22′ ο Ινάκι Γουίλιαμς από πλάγια θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και από το 24′ όλα άλλαξαν.

Ήταν τότε που ο Μπενζεμά με καταπληκτικό γυριστό βρήκε δίχτυα, φτάνοντας τα 228 στο πρωτάθλημα με τη λευκή φανέλα και πιάνοντας τον Ραούλ στη δεύτερη θέση όλων των εποχών στους σκόρερ της Ρεάλ,

πίσω από το μοναδικό Κριαστιάνο Ρονάλντο που έχει 311.

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Αντσελότι, που θωράκισαν την άμυνά τους και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι Στο 59′ ακούμπησαν το 0-2 με τον Νάτσο, αλλά ο Σιμόν ενστικτωδώς απομάκρυνε, για να έρθει η ευκαιρία του Νίκο Γουίλιαμς στο 69′ όταν και πάλι η Αθλέτικ δε βρήκε δίχτυα.

Στο 77′ σωστά ακυρώθηκε το 1-1 από τον Ινάκι Γουίλιαμς καθώς ήταν εκτεθειμένος ο Γκουρουθέτα πριν φτάσει η μπάλα στο σκόρερ. Ροντρίγκο και Κρος ήρθαν από τον πάγκο και συνδυάστηκαν στο 90′ για να κλειδώσουν το τρίποντο με τον Γερμανό να πλασάρει υπέροχα για το 0-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα