Γιουβέντους 4Χ4 (video)

Η αναμονή για το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της νέας του ομάδας έλαβε τέλος και μάλιστα μπροστά στο κοινό της Γηραιάς Κυρίας. Ο Πορτογάλος σημείωσε δύο γκολ -λίγο έλειψε να πετύχει χατ τρικ – φτάνοντας συνολικά τα 400 τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του.

Η Σασουόλο εκ των προτέρων αναμενόταν σκληρός αντίπαλος και το επιβεβαίωσε με την εμφάνιση της στο Τορίνο.
Το πρώτο 45λεπτο είχε κλειστούς χώρους για τους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα του ντε Τζέρμπι εμφανίστηκε αψεγάδιαστη στην ανασταλτική της λειτουργία.

Ένα λάθος της άμυνας όμως στο 50ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Ρονάλντο να ανοίξει λογαριασμό και πέρασε μόλις ένα τέταρτο μέχρι τη στιγμή που ολοκλήρωσε καταπληκτικά κόντρα επίθεση της Γιουβέντους για να «γράψει» το 2-0. Ο Πορτογάλος απώλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει χατ τρικ και η Σασουόλο απέδειξε ότι είναι «σκληρό καρύδι» μειώνοντας με κεφαλιά του Μπαμπακάρ στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης η συμπεριφορά του Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος έφτυσε και χτύπησε με αγκωνιά αντίπαλο του. Με τη χρήση του VAR ο διαιτητής της αναμέτρησης τον απέβαλε δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα