Γιουβέντους – Νάπολι 1-0: Νίκη και προσωρινά στην κορυφή

Βορράς και Νότος τέθηκαν αντιμέτωποι για την 15η στροφή της Serie A, σε ένα παιχνίδι που το μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ευρέως γνωστό.

Ισόπαλες στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες, που είχαν αμφότερες τις στιγμές τους. Με τις πιο σημαντικές να είναι για την περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι, που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και η πίεση των πρώτων λεπτών απέδωσε καρπούς. Γκολ με κεφαλιά από τον Γκάτι

στο 51’λεπτό, ύστερα από σέντρα του Καμπιάσο. Τέρμα που εν τέλει έκρινε και τον νικητή του αγώνα!

Με τη νίκη αυτήν η «γηραιά κυρία» ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ίντερ, ενώ οι «παρτενοπέι» μένουν στην πέμπτη με 24.

Διαιτητής: Ορσάτο

Γιουβέντους: (Αλέγκρι) Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, ΜακΚένι (Ίλινγκ-Τζούνιορ, 92), Καμπιάσο (Ρουγκάνι, 92′), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (Σάντρο, 83′), Βλάχοβιτς (Μίλικ, 70′), Κιέζα (Κιν, 83′).

Νάπολι: (Ματσάρι) Μέρετ, Χεσούς, Νάταν (Ζανόλι, 72′), Ραχμάνι, Ντι Λορέντσο, Ζιελίνσκι (Ελμάς, 65′), Λομπότκα (Καγιούστε, 86′), Ανγκισά,Κβαρατσχέλια (Σιμεόνε, 87), Πολιτάνο (Ρασπαντόρι, 72′), Οσιμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα