Γιούσης: "Περιμένω τις ευκαιρίες μου" (video)

O Χρήστος Γιούσης είναι από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ΑΕΚ, με την πρώτη ομάδα της οποίας προπονείται εδώ και δύο χρόνια περιμένοντας τις δικές του ευκαιρίες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για τις εμπειρίες του, την ΑΕΚ, τις ευκαιρίες που περιμένει να έρθουν και τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Για το πως νιώθει
στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα: "Πλέον είμαι δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα. Προπονούμαι καθημερινά και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να έρθει ξανά η ευκαιρία που είχα πάρει πέρυσι".

Για το ποιες είναι οι σημαντικότερες εμπειρίες που αποκομίζει προπονούμενος με την πρώτη ομάδα: "Πρώτα απ' όλα μαθαίνεις πράγματα από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν εμπειρίες. Παίρνεις και ο ίδιος εμπειρίες μέσω αυτού έτσι ώστε όταν σου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστείς να είσαι όσο πιο έτοιμος γίνεται".

Για την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη: "Ήταν ωραίο συναίσθημα. Μπορεί το σκορ να ήταν μεγάλο υπέρ μας, αλλά προσπάθησα να μπω στο κλίμα της ομάδας, να παίξω αυτό που ξέρω και αν μπορούσα να σκοράρω θα το έκανα. Δεν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία, αλλά δεν πειράζει. Την επόμενη φορά".

Για το αν περιμένει τις ευκαιρίες του πλέον μιας και οτίτλος στο πρωτάθλημα έχει κριθεί: "Καθημερινά δουλεύω σκληρά και όταν ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει στον αγωνιστικό χώρο να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να βοηθήσω και αυτόν και την ομάδα".

Για το τι παίρνει από τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις και αν θα ήθελε να μοιάσει σε κάποιον μεγαλύτερο: "Ο καθένας έχει κάτι ξεχωριστό γι' αυτό είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Από τον καθένα παίρνω και κάτι διαφορετικό και προσπαθώ να το βάλω στο παιχνίδι μου".

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Θεωρώ πως το παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Το σκορ πιστεύω πως θα κριθεί στο ποιος θα βάλει πρώτος γκολ".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: "Όλοι οι παίκτες τους έχουν θέληση να διακριθούν. Και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα