Γιουρόπα Λιγκ η Γιουνάιτεντ, κοντά στο «σεντόνι» η Τσέλσι! (video)

Απίστευτο «κάζο» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Χάντερσφιλντ και τέθηκε οριστικά εκτός τετράδας!

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είναι πλέον πέντε πόντους πίσω από την τέταρτη Τότεναμ και δεν μπορεί στο μοναδικό παιχνίδι που της απομένει να πιάσει τους «σπερς», οπότε θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν οι Ράσφορντ, Πογκμπά και Μάτα συνδυάστηκαν ταχύτατα, με τελικό αποδέκτη τον ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος νίκησε τον Λεσλ.

Οι
«κόκκινοι διάβολοι» είχαν και δοκάρι με τον Πογκμπά στο 42', όμως στο 60' δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης, όταν μετά από δικό τους κόρνερ, ο Λεσλ μπλόκαρε τη μπάλα, έκανε το βολέ για τον Μπενζά, που πέρασε σαν σταματημένο τον Σο και νίκησε τον Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ, δέχτηκε γκολ σε 14ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να γίνει από τον Δεκέμβριο του 1970!

Οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα για το νικητήριο γκολ και στο 88' είχαν νέο δοκάρι με τον Μάτα, ωστόσο το 1-2 δεν ήρθε ποτέ και μία άκρως αποτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τη Γιουνάιτεντ.

H Tσέλσι αντίθετα δεν είχε πρόβλημα και κέρδισε εύκολα στο β' με 3-0 την Γουότφορντ εντός έδρας.

Οι Λόφτους - Τσικ (48'), Λουίζ (51') και Ιγουαΐν (75') χάρισαν το τρίποντο στους «μπλε», που θα εξασφαλίσουν το «σεντόνι» αν αργότερα η Άρσεναλ δεν νικήσει τη Μπράιτον, ή αν νικήσουν την τελευταία αγωνιστική στο Λέστερ.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (37η Αγωνιστική):

Παρασκευή

Έβερτον - Μπέρνλι 2-0

Σάββατο

Μπόρνμουθ - Τότεναμ 1-0
Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 3-0
Γουλβς - Φούλαμ 1-0
Κάρντιφ - Κρ. Πάλας 2-3
Νιούκαστλ - Λίβερπουλ 2-3

Κυριακή

Τσέλσι - Γουότφορντ 3-0
Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Γ. 1-1
Άρσεναλ - Μπράιτον (18:30)

Δευτέρα

Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ (22:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα