ΑΕΚ: Αποκαλύπτει προτάσεις για Χνιντ ο μάνατζέρ του

ΑΕΚ: Αποκαλύπτει προτάσεις για Χνιντ ο μάνατζέρ τουgvasilioΤρί, 11/24/2020 - 19:25

Μετά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε για τον χρόνο συμμετοχής του Νασίμ Χνιντ, ο μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ αποκαλύπτει προτάσεις από Βέλγιο και Ιταλία. 

Ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ που ξεκίνησε ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ προστέθηκε την Τρίτη το απόγευμα, με τον Μοέζ Τσέμπι να μιλά σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας

και να τονίζει πως έχει προτάσεις από ομάδες του Βελγίου και της Ιταλίας. 

«Ο Χνιντ ενσωματώθηκε καλά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ από την άφιξή του και κατάφερε να πείσει τον προπονητή του. Αυτή τη στιγμή έχουμε διάφορες προτάσεις από το Βέλγιο και την Ιταλία, αλλά ο Νασίμ δεν θέλει να βιαστεί. Τυνησία; Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα περί επιστροφής του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του» τόνισε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ.

Για την ΑΕΚ πάντως δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα αποχώρησης του Νασίμ Χνιντ, ο οποίος εκτός αγώνων Europa League έχει αγωνιστεί σε 6 από τα 7 ματς της Ένωσης μετρώντας 429 λεπτά. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μετά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε για τον χρόνο συμμετοχής του Νασίμ Χνιντ, ο μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ αποκαλύπτει προτάσεις από Βέλγιο και Ιταλία. 
Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 19:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα