Γιουνές: " Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο "

Στη web tv της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Χαμζά Γιουνές για τη νίκη των "κίτρινων" στη Λαμία και το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την ΑΕΛ. Ο Τυνήσιος φορ ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Άρη.

Οι δηλώσεις του Χαμζά
Γιουνές:

" Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που κάναμε στη Λαμία τη Δευτέρα. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε μια νίκη που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Έπρεπε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη, παίξαμε καλά και δείξαμε ότι έχουμε μια καλή και ποιοτική ομάδα.

Το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα, θα είναι επίσης δύσκολο. Περιμένουμε πολύ κόσμο να έρθει και να γεμίσουν το γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε καλύτεροι και θα παρουσιαστούμε και σε αυτό το παιχνίδι για να το κερδίσουμε.

Καταλαβαίνω ότι οι φίλοι του Άρη έχουν μεγάλες προσδοκίες μετά την εμφάνιση και τη νίκη. Η ίδια ατμόσφαιρα υπάρχει στα αποδυτήρια. Είμαστε καλά, είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς και βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι ".
Keywords
Τυχαία Θέματα