Αλ. Μπάχα «ΠΑΟΚ, τρελοί οπαδοί, Τούμπα»


Σε εκτενής αναφορά για την κλήρωση του Europa League προχώρησε ο Αλεξέι Μπάχα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάτε Μπορίσοφ. Ο τεχνικός της ομάδας από τη Λευκορωσία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέρασα το χτεσινό βράδυ κοιτάζοντας τη λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους μας. Οτι και να πει κάποιος είναι ... περίεργο να ξέρεις ποιόν μπορεί να βρεις απέναντί σου. Γι’ αυτό κι η όποια σχετική μελέτη δεν έχει νόημα. Απλά περιμένεις. Ακόμη και μετά τη συγκεκριμενοποίηση των γκρουπ δυναμικότητας δεν είχα ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσουμε κάτι νέο, να μη συναντηθούμε με ομάδες που έχουμε παίξει στο παρελθόν. Από αυτήν την άποψη ο όμιλος με ικανοποιεί, η σύνθεσή του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι που η ομάδα μας θα φέρει και πάλι στη χώρα μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πέρσι ήταν η Αρσεναλ, φέτος είναι η Τσέλσι. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Λονδίνου είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Ενας μεγάλος προπονητής, μια σύνθεση γεμάτη από ποδοσφαιρικούς ‘αστέρες’ κι όλα όσα αυτά συνεπάγονται. Με την αναφορά της ομάδας του ΠΑΟΚ στο μυαλό έρχονται οι τρελοί οπαδοί του και το περίφημο γήπεδο ‘Τούμπα’. Πολύ δύσκολη είναι κι η ουγγρική ομάδα. Στα προκριματικά του Champions League ξεπέρασε τη βουλγαρική Λουντογκόρετς και τη σουηδική Μάλμε».

Και συνέχισε: «Ολα αυτά δεν αναιρούν αυτά που έχω πει πρόσφατα, ότι θ’ αγωνιστούμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Μόνον η ... ζωή θα δείξει αν θα τα καταφέρουμε αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε σημαντικό καθήκον εγώ κι οι ποδοσφαιριστές μου, να μην κάνουμε εύκολη τη ζωή των αντιπάλων μας. Περιμένουμε ένα συναρπαστικό φθινόπωρο και προσκαλούμε τους οπαδούς μας να είναι παρόντες σε κάθε ματς στην έδρα μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα