Γιορτάζοντας 40 χρόνια Alien με νέες μικρού μήκους ταινίες

"Στο διάστημα κανείς δεν θα σε ακούσει να φωνάζεις."

Για τα 40α γενέθλια του "Alien", η 20th Century Fox σε συνεργασία με την Tongal θα βγάλουν έξι μικρού μήκους ταινίες "Alien". Θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, από τις 29 Μαρτίου και μετά, μέσω IGN.

Διαλέγοντας ανάμεσα από 550 ιδέες, οι δημιουργοί που επιλέχθηκαν απέκτησαν πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία, πλάσματα και χαρακτήρες του franchise. Τα πρώτα τέσσερα φιλμ

θα προβληθούν αρχικά στο Emerald City Comic Con στις 15 Μαρτίου και στο C2E2 στις 23 Μαρτίου. Τα τελευταία δύο, τα οποία έχουν αναλάβει γυναίκες δημιουργοί, θα προβληθούν στο WonderCon στις 30 Μαρτίου, μετά το τέλος ενός πάνελ με τους σκηνοθέτες.

Μετά από αυτές τις αρχικές, κλειστές, προβολές θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία στο IGN από τις 29 Μαρτίου. Από τις 3 Μαΐου θα γίνουν επίσης διαθέσιμα στα επίσημα διαδικτυακά κανάλια του Alien Universe, μαζί με έξτρα υλικό από τα γυρίσματα.

Οι τίτλοι και οι συνόψεις τους έχουν ως εξής:

ALIEN: Alone - Η Hope, που έχει απομείνει μόνη της στο εγκατελελειμμένο Otranto, έχει περάσει έναν χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσει το πλοίο της λειτουργικό και τον εαυτό της ζωντανό. Μετά την ανακάλυψη ενός κρυμμένου φορτίου, θα κάνει ότι μπορεί ώστε να δώσει ξανά ζωή στο πλοίο και να βρει κάποιον να την βοηθήσει. Σενάριο και σκηνοθεσία του Noah Miller.

ALIEN: Containment - Τέσσερις επιζώντες βρίσκονται ξεχασμένοι σε μια άκατο διαφυγής στο αχανές διάστημα. Προσπαθώντας να βγάλουν νόημα από τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή του πλοίου τους, δεν ξέρουν αν πρέπει να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο...κι αν κάποιος απ' αυτούς κρύβει ότι είναι μολυσμένος. Σενάριο και σκηνοθεσία από του Chris Reading.

ALIEN: Harvest - Το επιζών πλήρωμα ενός αστρόπλοιου συγκομιδής έχει μόλις μερικά λεπτά για να φτάσει στην άκατο διαφυγής. Ένας ανιχνευτής κίνησης είναι το μοναδικό εργαλείο τους για να βρουν το δρόμο προς την ασφάλεια, ενώ ένα πλάσμα στο σκοτάδι τους κυνηγά. Παρολα αυτά, η μεγαλύτερη απειλή ίσως κρυβόταν εξαρχής μπροστά τους. Σκηνοθεσία Benjamin Howdeshell.

ALIEN: Night Shift - Όταν ένας χαμένο οδηγός διαστημικού φορτηγού ανακαλύπτεται αποπροσανατολισμένος και φρέσκο-μεθυσμένος, η συνάδελφος του προτείνει έναν βραδινό ύπνο ως γιατρεία. Λίγο πριν τελειώσει η βάρδια τους, τους επιτρέπεται με το ζόρι να ανεφοδιαστούν σε μία αποικία, όπου όμως χειροτερεύει η κατάσταση του οδηγού και καταλήγει η συνάδελφος του να αναλάβει τα πάντα. Σενάριο και σκηνοθεσία Aidan Breznick.

ALIEN: Ore - Ως μία σκληρά εργαζόμενη ανθρακωρύχος σε μια μια αποικία εξόρυξης ενός πλανήτη, η Loraine ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή για την κόρη της και τα εγγόνια της. Όταν η βάρδια της τελειώνει, ανακαλύπτει τον θάνατο ενός συνάδελφου ανθρακωρύχου κάτω υπό περίεργες συνθήκες και έτσι αναγκάζεται να αποφασίσει μεταξύ της διαφυγής ή να αψηφίσει τις εντολές των ανωτέρων της και να αντιμετωπίσει τους φόβους της σχετικά με την ασφάλεια της οικογένειας της. Σενάριο και σκηνοθεσία από τις Spear Sisters.

ALIEN: Specimen - Είναι είναι η νυχτερινή βάρδια σε ένα θερμοκήπιο μιας αποικίας, και η Julie, μια βοτανολόγος, κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να περιορίσει κάτι περίεργα δείγματα χώματος που έχουν αναστατώσει τον ευαίσθητο σκύλο του εργαστηρίου. Όσο κι αν προσπαθεί όμως, το εργαστήριο μπαίνει σε κατάσταση καραντίνας και κλειδώνεται μέσα. Που να ξέρει όμως, ότι ένα εξωγήινο πλάσμα έχει δραπετεύσει και θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτος και ποντικιού στην προσπάθεια του να βρει ξενιστή. Σκηνοθεσία Kelsey Taylor.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΝέο full trailer για το Avengers: Endgame!To Rotten Tomatoes σκέφτεται περισσότερες αλλαγές στη βαθμολογία κοινούHellboy | Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση - Νέο trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα