Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους» (vid)

Αναλυτικά

Όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι για δεύτερη σερί χρονιά πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Αισθανόμαστε περηφάνια και χαρά. Μέχρι τέλους είναι ο τελικός. Να πάμε εκεί και να το διεκδικήσουμε. Τα άλλα ωραία πράγματα είναι την επόμενη εβδομάδα, εκεί στοχεύουμε. Η ομάδα έχει συνέχεια, είναι το 8ο Final 4 με εμάς στην ομάδα. Την ομάδα την πιστεύουμε, ο κορμός πρέπει να μείνει ο ο ίδιος και να συνεχίσουμε στην ελίτ της Ευρώπης.

Οι διαφορές στο μπάτζετ υπάρχουν, η Φενέρ δεν είναι για 8η, δεν είναι ο τυπικός 8ος της βαθμολογίας,

έγινε μία τιτανομαχία. Η Φενέρ έχει άλλο ειδικό βάρος, έχει πάρει τίτλους, χάσαμε στον τελικό του 22017 στην έδρα τους, σήμερα τους κερδίσαμε στη δική μας. Προτιμώ τα “πεινασμένα σκυλιά”. Δεν μας φοβίζει, πέρσι χάσαμε στο τελευταίο δεύτερο, περιμένουμε μόνο να δούμε τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό. Είναι από τις πιο επιβλητικές διετίες στην ιστορία της EuroLeague. Πάμε να κερδίσουμε τον ημιτελικό, ούτε προβλέπω, ούτε θέλω αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, όλοι αξίζουν. Οι εννιά από τους 12 ήταν και πέρσι. Ο Κάνααν έμεινε εκτός του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δίνει τα πάντα».

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η προηγούμενη διπλή συμμετοχή έγινε πριν από 10 χρόνια, είναι σημαντικό και δύσκολο. Πέρσι το αγγίξαμε, δεν ήρθε, ελπίζουμε φέτος να πάμε μέχρι τέλους. Το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια, τα πολλά Final 4 και οι κατακτήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαιόμενο. Έχει μπάτζετ 2 και 3 φορές χαμηλότερο από τις άλλες ομάδες και τα καταφέρνει. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Θα κάνουμε το παν για να μείνει ίδια η ομάδα. Εχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Φενέρ, είναι η πιο ανταγωνιστική EuroLeague των τελευταίων ετών.

Είμαστε μία ομάδα που αξίζει την κορυφή, έγιναν πολλά και υπάρχει μεγάλη δίψα. Όχι μόνο μέχρι την κατάκτηση, αλλά και ακόμα παραπάνω. Είναι μία άλλη χρονιά, με άλλες ομάδες, το θέλουμε, είμαστε πεισμωμένοι. Η αποδοχή που έχει η ομάδα μας είναι κάτι συγκλονιστικό. Στο τέλος της χρονιάς η αποτίμηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα