Γιατράς: "Νοιώθω απογοήτευση"

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών Μάκης Γιατράς έδειξε να μην περίμενε μια τόσο εύκολη ήττα από τον ΠΑΟΚ και δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στις δύο διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος ο Προμηθέας.

«Ξεκινήσαμε τα εκτός έδρας παιχνίδια και είχαμε τρία σε οχτώ μέρες. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Πέρσι παλέψαμε να πάμε στην Ευρώπη. Είμαι απογοητευμένος. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε
κάτι γιατί τώρα δεν παίζουμε ούτε το 20%. Δεν παίζουμε αυτό που θέλουμε. Ψάχνουμε να βρούμε τη χημεία μας και τα πατήματά μας.

Τις δύο διοργανώσεις τις ζω πρώτη φορά. Έχουμε έμπειρους παίκτες που το έχουν ξαναζήσει. Αυτό που βλέπω στην πράξη, πιο πολύ έχει να κάνει με την πνευματική κούραση. Έχουμε παραπάνω χρόνο να προετοιμαστούμε για την Ευρώπη παρά για την Ελλάδα. Έτσι είναι οι συνθήκες, μου λέγαν ότι αρέσει στους παίκτες. Εγώ δεν το έχω ξανακάνει, νιώθω πραγματικά κουρασμένος και είμαστε ακόμα στην αρχή».
Keywords
Τυχαία Θέματα