Γιατράς: «Κρατάμε την ενέργεια και πάμε για 9 τελικούς»

Οπροπονητής του Προμηθέα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δήλωσεικανοποιημένος από την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στο παρκέ καιχαρακτήρισε υπερφυσικό το ποσοστό των πράσινων στα τρίποντα.

Οτεχνικός του Προμηθέα δήλωσε:

«Νομίζωπως σήμερα ήταν μια γιορτή για το μπάσκετ. Προσπαθήσαμε να είμαστεανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Πιέσαμε τον Παναθηναϊκό,όμως στο τέλος δεν αντέξαμε. Από το παιχνίδι θα κρατήσουμε την ενέργειά μας καιτο ότι δείξαμε μια ταυτότητα σαν ομάδα, ανεξάρτητα από το ποιοι βρίσκονται κάθεφορά μέσα στο παρκέ. Απομένουν,
πλέον, 9 τελικοί και θα τα δώσουμε όλα σε κάθεπαιχνίδι. Συγχαρητήριαστον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα καιστην Ευρωλίγκα. Εμείς, πλέον, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Κύμη. Έχουμε ταπροβλήματα με τους τραυματισμούς των Φαγιέ και Μιλόσεβιτς και θα δούμε τι θαγίνει και πότε θα επιστρέψουν. Θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση γιαμεγάλο χρονικό διάστημα. Το ποσοστό 65% του Παναθηναϊκού στα τρίποντα ήτανυπερφυσικό. Για μέναείναι σημαντικό και το ότι έπαιξαν καλά κάποια παιδιά όπως π.χ. ο ΠέτροςΓερομίχαλος, τον οποίο τον πιστεύουμε πολύ και ίσως να τον έχω αδικήσει φέτος.Έδωσε μάχες, τραυματίστηκε, όμως ξαναμπήκε στο παρκέ. Λόγω των απουσιώνχρειάστηκε να παίξουν και ο Σαλούστρος και ο Λίποβι στην θέση «4», ενώ κάποιεςστιγμές έγινε το ίδιο και με τον Χολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα