Γιατί το Red Dead Online θα έρθει σε διαφορετική ημερομηνία από το Red Dead 2;

Βασικά, πολύ καλά κάνουν.

Η Rockstar ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Red Dead Online, το multiplayer του Red Dead Redemption 2. Αν και το mode θα περιλαμβάνεται στην τιμή του παιχνιδιού, ωστόσο θα κυκλοφορήσει ως public beta σε διαφορετική ημερομηνία και συγκεκριμένα κάποια στιγμή τον Νοέμβριο.

Σε ένα αποκλειστικό Q&A, η εταιρεία ρωτήθηκε το γιατί αποφάσισε να τα κυκλοφορήσει

ξεχωριστά και παρακάτω ακολουθεί η απάντηση.

"Υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτό", λέει ο Sarwar. "Το πρώτο είναι ότι παρόλο που το Red Dead Redemption 2 και το Red Dead Online μοιράζονται τα ίδια gameplay mechanics και την ίδια γεωγραφία, τα βλέπουμε ουσιαστικά ως ξεχωριστά προϊόντα που θα αναπτυχθούν και θα εξελιχθούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Μας αρέσουν τα παιχνίδια που βασίζονται σε single-player ιστορίες και αποτελούν το θεμέλιο για όλα όσα κάνουμε. Το Red Dead Redemption 2 είναι ένα απολύτως τεράστιο παιχνίδι, βασισμένο σε μια ιστορία στην ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα χαθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και παράλληλα θέλουμε οι άνθρωποι να βιώσουν όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος, προτού να βασιστούμε σε αυτόν μέσω της Online εμπειρίας. Για να μην αναφέρουμε ότι το να παίζετε μέσα από την ιστορία και να γνωρίσετε τα controls και τα mechanics του παιχνιδιού είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείτε για να παίξετε μέσα στον κόσμο του Red Dead Online. "

Συνεχίζοντας είπε, "Επίσης, όπως έχουμε μάθει από την εμπειρία όταν ξεκινάμε online παιχνίδια σε αυτή την κλίμακα, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν μερικά θέματα και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε χρόνο να αναπτύξουμε βαθμιαία το παιχνίδι και να κάνουμε την εμπειρία όσο πιο ομαλή μπορούμε για όλους. Πιστεύουμε ότι αυτός ο τρόπος κυκλοφορίας θα δώσει στους ανθρώπους τις καλύτερες συνολικές εμπειρίες τόσο στο single player όσο και στο multiplayer. "

Σύμφωνα με Senior Producer της Rockstar San Diego, Josh Needleman, το Red Dead Online θα συνδυάζει "αγαπημένα στοιχεία από το Grand Theft Auto Online" με "όλα τα στοιχεία που μας άρεσαν από το παλιό multiplayer του Red Dead Redemption".

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceRed Dead Redemption 2: Λεπτομέρειες για 7 νέες τοποθεσίεςΝέες πληροφορίες για την πλοκή του Red Dead Redemption 2Red Dead Redemption: H Rockstar αποκαλύπτει τα όνομα των μελών της συμμορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα