Τα πλάνα του Μαρτίνς για την Μπέτις

Αλλαγές ναι, αλλά θα γίνουν με μέτρο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, σε σχέση με στο σχήμα που επιλέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα. Το ξεκαθάρισε ο Πέδρο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, ενόψει του ματς με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη.

Αρχικώς, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται
να αλλάξει το σύστημα που θα αγωνιστεί η ομάδα του (4-2-3-1) επειδή η Μπέτις θα παραταχθεί με τρεις στόπερ. Εν συνεχεία, ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα. Πιθανότατα οι Μεριά και Νάτχο θα αντικαταστήσουν τους Μιράντα, Μπουχαλάκη αντίστοιχα.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (ταλαιπωρείται από ίωση και αν δεν συνέλθει τότε, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Τοροσίδης), Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο. Θέση, πάντως, διεκδικούν και οι Χασάν, Φετφταζίδης. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, ενώ αποκλείστηκαν ο ανέτοιμος Τουρέ και οι Σισέ, Ναουέλ και Βρουσάι.
Keywords
Τυχαία Θέματα