Γιατί το Quake Champions δεν έφυγε από το Early Access όταν έγινε Free-to-Play

Η Id Software είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες.

Το Quake Champions έγινε free-to-play αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ολοκληρώσει τον δρόμο του. Tο arena FPS είναι ακόμα σε Early Access και η developer εταιρεία,

id Software, είπε στον IGN ότι δεν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

“Θα έλεγα ότι μπουσουλούσαμε και τώρα απλά περπατάμε" είπε ο Joshua Boyle στο QuakeCon 2018. Ενώ έχουν προσθέσει μεγάλο περιεχόμενο στο παιχνίδι, δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει από το Early Access “μέχρι να αρχίσουμε να τρέχουμε.”

Για αυτόν, αυτό σημαίνει “προσθήκη περισσότερων game modes, περισσότερων champions και βελτιώσεων που χρειάζεται το παιχνίδι." Πιο σημαντικά όμως, είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες για το performance και το optimization και έχουν φτάσει σε σημείο που είναι "έτοιμοι να ανοίξουν τις πόρτες διάπλατα.”

Ένας άλλος παράγοντας που δικαιολογεί το παραπάνω άνοιγμα είναι το επίπεδο δεξιοτήτων των ανθρώπων που παίζουν σήμερα το παιχνίδι. "Είμαστε άνετοι με τους ανθρώπους που έρχονται και γνωρίζουμε ότι μπορούν να διασκεδάσουν και γνωρίζουμε ότι δεν τους ρίχνουμε στα βαθιά", δήλωσε ο Boyle.

Όπως είναι λογικό, το να φέρει κανείς νέους παίκτες, μαζί με τους παλιούς fans της σειράς, είναι αποκαρδιωτικό, οπότε η μετάβαση θα πρέπει να είναι ομαλή και ο στόχος της εταιρείας θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να "ψαρέψει" νέους παίκτες. Η id είναι έτοιμη να το κάνει και αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και μετά την έξοδο από το Early Access.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceQuake Champions - QuakeCon 2018 TrailerMonster Hunter World: Κάθε αρχή και δύσκολη... ακόμη και για το PC PortΦήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα