Γιαννούλης: «Ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα»

Ο Κώστας Γιαννούλης αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και εξήγησε πως ο ΟΦΗ δεν πήγε στην Τούμπα με σκοπό να κλειστεί στην άμυνα του, αλλά να παίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για την βαριά ήττα: «Σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε. Φάνηκε η διαφορά ποιότητας, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Είμαστε μια ομάδα που θέλει
να παίξει μπάλα και δεν θέλει να μένει πίσω. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε μπροστά».

Αν η ήττα φρενάρει τον ΟΦΗ: «Δεν πιστεύω ότι μας φρενάρει το αποτέλεσμα, ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το ματς. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια στη συνέχεια και θα κοιτάξουμε να τα πάρουμε για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη».

Για το αν το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν κλείστηκε κόστισε απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μας στοίχισαν κάποια λάθη, γιατί είμαστε ομάδα που θέλει να παίξει μπάλα και δεν θέλει να κλείνεται πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Υπάρχει πίεση όταν είσαι τόσο χαμηλά, ένας βαθμός πάνω, ένας βαθμός κάτω, δεν αλλάζει πολλά. Είναι καλό να υπάρχει πίεση για να παραμένεις σε εγρήγορση, αλλά όχι άγχος».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το δίδυμο που έρχεται: «Ξέρουμε τι έχει προσφέρει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ, το εξέφρασε και η ομάδα σε ανακοίνωση της. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε τους νέους προπονητές προκειμένου να δουλέψουμε μαζί τους και να κάνουμε το καλύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα