Γιάννης: “Πρέπει να ανασυνταχθούμε” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς. Ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα 112-90 των “ελαφιών” από τους “Κέλτες” στο πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής, όμως τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: “Ήταν μια από τις πιο σκληρές ήττες για μας. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δούμε
τι κάναμε λάθος και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ματς. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά λίγα. Δεν ήταν αυτή η πραγματική μας εικόνα και πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο, ξεκινώντας από την άμυνα. Το ματς τα Τρίτης είναι τελείως διαφορετικό”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Έβαλαν πολλά κορμιά μπροστά μου, έδιναν βοήθειες και δεν ήταν εύκολο για μένα να ρολάρω ή να αλλάξω κατεύθυνση γιατί πάντα ερχόταν κι άλλος παίκτης πάνω μου. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην αντιμετώπισή μου και ειδικά ο Χόρφορντ. Θα δω το βίντεο και αν συνεχίσουν με το ίδιο πλάνο θα πρέπει να πασάρω καλύτερα και να εμπιστευτώ τους συμπαίκτες μου”.

Το σχετικό βίντεο:

"We've just got to regroup, watch tape and be ready for Tuesday." #FearTheDeer | @hulu pic.twitter.com/jukmTn416N

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 28 Απριλίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα