Γιάννης: «Πιστεύω πως πλέον είμαι καλός σουτέρ» (vid)

Ο Έλληνας παίκτης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τους Χιούστον Ρόκετς, όπου έκανε double double με 44 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ. Ο αστέρας των «ελαφιών» συμπλήρωσε πως προσπαθεί να βρει ρυθμό και πως δεν εστιάζει στους πόντους που έβαλε στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο

Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Έχω δουλέψει στο σουτ όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ. Το σουτ είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Όταν πιστεύεις πως θα βάλεις σουτ, στο τέλος θα τα βάλεις. Δουλεύω πολύ στην τεχνική μου, έχω επενδύσει πολλές ώρες σε αυτό και τώρα ακόμη κι αν αστοχήσω είμαι ΟΚ. Προσπαθώ να παίρνω όσα περισσότερα σουτ μπορώ να αυτοπεποίθηση, χωρίς να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και ελπίζω να βάζω περισσότερα σουτ από όσα χάνω».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Προσπαθώ να μην εστιάζω τόσο στους πόσους πόντους έβαλα. Αυτό δεν καθορίζει αν είσαι σε ρυθμό ή όχι. Ακόμη δεν είμαι στο σημείο που μπορώ να φτάσω. Είναι πολλά μικρά πράγματα που σε βάζουν σε ρυθμό. Σήμερα κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, θα μπορούσαμε όμως να είμαστε λίγο καλύτεροι με την μπάλα. Είμαστε σε καλό σημείο ως ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα