Super League 1: Ξεχωρίζει το ματς του «Απ. Νικολαΐδης»

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει στις 16:00, στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τη 14η θέση της βαθμολογίας με δυο βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές στο γήπεδο της Νεάπολη, με τους γηπεδούχους να μετρούν δυο νίκες και δυο ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 5-1 υπέρ του Ιωνικού.

Στις 19:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» η αναμέτρηση

του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 13 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 61 φορές κατά το παρελθόν, με γηπεδούχους τους «πράσινους». Οι νίκες είναι 45 υπέρ του «τριφυλλιού» και έξι υπέρ των «κίτρινων». Επίσης, δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 131-40 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με οκτώ βαθμούς. Οι δυο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί άλλες 19 φορές κατά το παρελθόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει δώδεκα νίκες και τον Αστέρα Τρίπολης τρεις. Επίσης, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 27-13 υπέρ του «Δικέφαλου» του Βορρά, στις αναμετρήσεις της Τούμπας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-2
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 16:00
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 19:30 Novasports Prime
Παναθηναϊκός-Άρης 19:30

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 18:00 Novasports Prime
ΟΦΗ-ΠΑΣ Λαμία 20:00

Keywords
Τυχαία Θέματα