Γιαννακόπουλος για Μίχαλιουκ, Ντόρσεϊ, Παππά και Σπανούλη!

Στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να προσθέσει στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σβι Μίχαλιουκ μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αναφέρθηκε στο Νίκο Παππά, αλλά και στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Magic EuroLeague»:

Για τον Μίχαλιουκ: «Να κάνω άλλη μια προσπάθεια, να μάθω τι γίνεται από το πρωί. Έχω πάρει τόσες φορές τον γάτο μου και δεν μου το σηκώνει, δεν μου απαντάει. Δεν

ξέρω, θα δούμε. Θα δούμε…».

Για την κατάσταση του Μίχαλιουκ στην αγορά: «Όπως έχετε δει, οτιδήποτε έχει γραφτεί ουτε το διαψεύδουμε ούτε το επιβεβαιώνουμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο Μίχαλιουκ με τα λίγα που ξέρω ως αθλητής και με τα πολλά που ξέρω για το πώς είναι ως άνθρωπος, είναι ένα σημαντικό εργαλείο και κομμάτι. Να πάρει και ο προπονητής τις τελικές του αποφάσεις. Αν μου πει να πατήσω το κουμπί, αναγκαστικά θα πατηθεί το κουμπί».

Για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Είναι καθαρά θέμα της Φενέρμπαχτε και του Ιτούδη. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, ειδικά οι Έλληνες που δεν είναι και πολλοί σε αυτό το επίπεδο, μας ενδιαφέρει πολύ. Τι να κάνουμε; Τα λάθη πρέπει να τα φτιάχνουμε. Αυτό το μοντέλο μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης και αυτό θα ακολουθήσουμε».

Για τον Νίκο Παππά και αν είναι σε κάποιο πλάνο της ΚΑΕ: «Δεν είναι σε κανένα πλάνο ο Νίκος».

Για τον προπονητή Σπανούλη: «Δίνω βάση στην ποιότητα του χαρακτήρα κάποιου, στο τι φωτιά έχει μέσα του, στο τι κουβαλάει στο παντελόνι του και όχι στις καθαρά επαγγελματικές γνώσεις. Ο Σπανούλης ό,τι κάνει στη ζωή του θα είναι νικητής. Είναι γεννημένος νικητής».

Για το αν ο Σπανούλης θα μπορούσε να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Αν φτάσει στο επίπεδο, που είμαι βέβαιος ότι θα το φτάσει, και είναι στους καλύτερους της Ευρώπης… Ο Παναθηναϊκός θα χτυπάει πάντα τους καλύτερους».

Keywords
Τυχαία Θέματα