Γιακουμάκης: «Αν πάει κάτι στραβά η νίκη στο ντέρμπι θα είναι ανούσια» (video)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βραβεύτηκε για την απόδοσή του στην 20ή αγωνιστική, αλλά προειδοποίησε ότι η ΑΕΚ πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο επιθετικός της Ένωσης βραβεύτηκε από την παλιά δόξα της ομαδας Γιώργο Καραφέσκο, που τόνισε στην κάμερα του Novasports:

«Εύχομαι να έχει υγεία, είναι ευχάριστη η συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα, έχοντας
έρθει από μία μικρή ομάδα, δέιχνει να έιναι ένα σέντερ φορ με προσόντα. Η ΑΕΚ στις παλιές εποχές είχε επιθετικούς όπως ο Νεστορίδης και ο Μαύρος. Να συνεχίσει έτσι, να κάνει ένα όνομα στην ΑΕΚ, να την αγαπήσει γιατί η ΑΕΚ είναι μία ιδέα, είναι το καλύτερο σωματείο και είναι τιμή για κάθε Έλληνα να παίζει εκεί. Καλή επιτυχία και υγεία».

Στην συνέχεια ο Έλληνας φορ τόνισε στους Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργο Λιώρη:

Για την βράβευση και τα λόγια του Καραφέσκου: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Ελπίζω μέσα από την δουλειά μου να έχουμε επιτυχίες σαν ομάδα και ατομικά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε, είναι μόνο η αρχή. Θελω να πάρω πολλά βραβεία ακόμα και τα γκολ μου να κρίνουν τίτλους και νίκες».

Για το που αφιερώνει τα βραβεία: «Στην οικογένειά μου που με στηρίζει καθημερινά και στον κόσμο».

Για το αν στην περίπτωσή του με τον τραυματισμό ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό»: «Όταν παθαινεις έναν τραυματισμο δεν σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό. Τώτα που πέρασε και επανήλθα νομίζω ότι ισχύει. Ο τραυματισμός με πήγε λίγο πίσω, έμεινα πολύ καιρό εκτός γηπέδων αλλά έχω επανελθει και ελπίζω να μην ξαναπάθω κάτι για αρκετό καιρό».

Για το αν η συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις είναι πρόβλημα ή δέλεαρ για την ΑΕΚ: «Μπορεί να είναι πρόβλημα λόγω της κούρασης, αλλά είναι και ευλογία γιατί οι κόποι μας ανταμείβονται, είμαστε μέσα σε τρεις στόχους. Στην Ευρώπη θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και στην Ελλάδα να κάνουμε το νταμπλ».

Για το αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ πολλά χρόνια ή θέλει να παίξει στο εξωτερικό: «Σίγουρα για κάθε νεαρό Έλληνα το όνειρο είναι αν πάει στο εξωτερικό, αλλά είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχω δεθεί και το μόνο που σκέφτομαι είναι να κατακτήσω τίτλους, να μείνω πολλά χρόνια εδώ και μετά ό,τι προκύψει».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Σίγουρα δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι κάναμε μία γκέλα στον πρώτο γύρο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχίδι, θελουμε τους τρεις πόντους και θα κάνουμε τα πάντα, δεν κοιτάμε τίποτε άλλο».

Για την είσοδό του και το γκολ με Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, όλοι θα ήθελαν όταν δεν παίζουν πολύ. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω με την πάροδο του χρόνου. Όταν μπαίνεις αλλαγή στο τέλος προσπαθείς να κάνεις κάτι. Αυτό λίγο με βαραίνει αλλά λύνονται σιγά - σιγά τα πόδια και από εδώ και πέρα θα πάνε όλα πολύ καλυτερα και θα βοηθήσω κι εγώ πολύ περισσότερο».

Για το αν ήταν το ιδανικό να πετυχαίνει στο ντέρμπι το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ: «Μου είχε ξαναγίνει αυτή η ερώτηση και είχα πει ότι από την στιγμή που πήγα στην ΑΕΚ τα όνειρα που έχω κάνει είναι αμέτρητα. Ένα απο αυτά ήταν να σκοράρω σε ντέρμπι, αλλά δεν είχα καν ονειρευεί ότι μπορεί να γίνει με αυτό τον τρόπο. Είναι κάτι φανταστικό και ελπίζω να το κάνω ακόμα πάρα πολλές φορές στην συνέχεια και να πάρουμε κι άλλες νίκες όπως κι αυτή. Το γκολ στον επιθετικό δίνει ψυχολογία και ρέντα, εφ' όσον έγινε η αρχή τα πρτάγματα θα είναι καλύτερα».

Για το αν ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του: «Μέχρι το γκολ η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η στιγμή που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Μετά αυτό το γκολ είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου και το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα».

Για το πόσο εύκολη είναι η συγκέντρωση στον Αστέρα μετά τις νίκες στα ντέρμπι: «Είναι πολύ δύσκολο, κακά τα ψέματα να κατεβάσεις το μυαλο σου στη γή. Ήρθαν δύο μεγάλες επιτυχίες και συνήθως μένεις εκεί. Πρέπει να τοι ξεπεράσουμε, παίζουμε με τον Αστέρα και αν κερδίσουμε πάλι τρεις πόντους θα πάρουμε. Αν πάει κάτι στραβά η νίκη στο Καραϊσκάκη θα είναι ανούσια».
Keywords
Τυχαία Θέματα