H DIESEL δημιουργεί ένα νέο λογότυπο -το DEISEL! (video)

Νέα Υόρκη, 9 Φεβρουαρίου 2018. Πριν από λίγες μέρες, η DIESEL άνοιξε (μυστικά) ένα αυθεντικό κατάστημα που ονομάζεται DEISEL στην Canal Street της Νέας Υόρκης στην καρδιά του πιο φημισμένου προορισμού ‘’fake’’ μόδας και πολύ μακριά από την Fifth Avenue και τα άλλα διάσημα brands.

Οι ανυποψίαστοι αγοραστές πιθανώς δεν θα το συνειδητοποίησαν τότε, αλλά τα αντικείμενα που αγόρασαν στο κατάστημα
DEISEL ήταν στην πραγματικότητα μοναδικά κομμάτια ειδικά κατασκευασμένα από την ομάδα σχεδιαστών της Diesel αλλά με fake branding ‘’DEISEL’’. Αυτοί οι τυχεροί αγοραστές έφεραν στο σπίτι τους μερικά σπάνια κομμάτια, που θα γίνουν συλλεκτικά!

Στο Video βλέπουμε τις αντδράσεις των ανυποψίαστων καταναλωτών που έρχονται σε επαφή με τους πωλητές του ‘’Deisel’’ Store, κάνουν παζάρια και φέρονται σαν πωλητές ενός ‘’μαϊμού’’ καταστήματος!

Ξεφεύγοντας από τη logomania και ενώ οι καταναλωτές ψάχνουν να απαλλαχτούν από τα πολλά logos, η Diesel παίζει με τους οπαδούς της και τους ενθαρρύνει να αισθάνονται ελεύθεροι να φορούν O,TI θέλουν. Γιατί; Επειδή αυτή είναι η στιγμή για να γιορτάσουμε εκείνους που "θα βγούνε στην αγορά, ψάχνοντας για ένα νέο fu****g awesome trend!

Τα συλλεκτικά αυτά κομμάτια μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στο online store, Diesel.com από τις 13 Φεβρουαρίου!
Keywords
Τυχαία Θέματα