Για πρώτη φορά στον τελικό του Μαϊάμι η Κβίτοβα!

Εκπληκτικό πρώτο σετ, με την Κβίτοβα να σημειώνει απίθανη ανατροπή! Βρέθηκε πίσω στο σκορ 5-2 όμως έκανε το 7-5 σε 57 λεπτά!
Η Κβίτοβα είχε ευκαιρία για μπρέικ για να κάνει το 2-1, ωστόσο η Κιρστέα κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της.
Η Ρουμάνα αθλήτρια στο αμέσως επόμενο γκέιμ, βρέθηκε 30-40 μπροστά και κοντά σε μπρέικ, όμως η 33χρονη Τσέχα, με εντυπωσιακά χτυπήματα μπόρεσε να προσθέσει το γκέιμ στην συλλογή της για το 2-2 μετά από 18 λεπτά αγώνα.
Η Κιρστέα, έβγαζε εξαιρετικές άμυνες στο

σερβίς της Κβίτοβα στο 3-2 και παρά το γεγονός πως η Τσέχα σέρβιρε καλά, η Ρουμάνα αθλήτρια έσπασε το σερβίς της για να πάρει το πρώτο μπρέικ στο ματς για το 4-2. Έπειτα κράτησε το δικό της σερβίς για το 5-2 και βρέθηκε ένα γκέιμ μακριά από την κατάκτηση του πρώτου σετ.
Η 33χρονη Τσέχα μείωσε σε 5-3 αν και η Κιρστέα βρέθηκε 30-0 μπροστά στο σκορ. Μάλιστα με άσσο, έκλεισε το γκέιμ!
Η Κβίτοβα, μετά το 5-2 ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» όμως έδειξε πως είναι αθλήτρια υψηλότατου επιπέδου. Μείωσε με μπρέικ για το 5-4 και τη στιγμή που η Κιρστέα είχε 2 σετ πόιντς, έκανε νέο μπρέικ για το 6-5 και κράτησε το σερβίς της για το 7-5, ολοκληρώνοντας εκπληκτική ανατροπή σε 57 λεπτά!
Η Τσέχα, τελείωσε το πρώτο σετ με 17 Winners, 3 άσσους 16 αβίαστα λάθη, 2 διπλά σφάλματα 2 μπρέικ, και 70% στο πρώτο σερβίς. Η Ρουμάνα, είχε 11 Winners, 3 άσσους, 8 αβίαστα λάθη, 1 διπλό σφάλμα, 69% στο πρώτο σερβίς.


Η Κβίτοβα έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ! Με το «καλημέρα», πήρε μπρέικ, έκανε το 1-0 και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 2-0. Έτσι αύξησε την πίεση στην πλευρά της Κιρστέα. Η Ρουμάνα, μείωσε σε 3-2, έδειξε πως θα παλέψει μέχρι το τέλος, με στόχο να διεκδικήσει το σετ. Με κατπαληκτικό winner down the line και άσσο, η Κβίτοβα τελείωσε το έκτο γκέιμ για να ανακτήσει την διαφορά των δύο γκέιμ, 4-2 σε 1 ώρα και 26 λεπτά.
Η Τσέχα κράτησε το σέρβις γκέιμς της μέχρι το τέλος και έκανε το 6-4 μετά από 1 ώρα και 41 λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα