Τζένοα – Ρετζίνα 1-0 : Νίκη – θρίλερ στο δρόμο της ανόδου! (hls)

Ήταν ανώτερη, με περισσότερες λύσεις στην επίθεση και ουσιαστικές βοήθειες εκεί που χρειάστηκε και κάπως έτσι η Τζένοα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Serie B.

To ματς ήταν νευρικό στα πρώτα 30 λεπτά και είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη αξιόλογη φάση στο 36΄ο Κόντα με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σουτ! Ακολούθησαν ως το φινάλε του πρώτου μέρους 3-4 καλές ευκαιρίες που όμως δεν έφεραν ένα 2ο τέρμα για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα

ως το 65′ να δημιουργηθούν 5-6 πολύ καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους δύο γκολκίπερ να κερδίζουν τα περισσότερα εύσημα…

Στο φινάλε “παίχθηκε” η πιο έντονη πράξη του θρίλερ… Με μια σύρραξη στο 89΄που ευτυχώς έληξε μια μια κόκκινη κάρτα στον πάγκο των “Γκριφόνι” και λίγες… ψιλές ενώ στις καθυστερήσεις όλα κύλησαν με κομμένη την ανάσα!

Στο 95΄ εκτελώντας φάουλ ο Μπάντελι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι ένα λεπτό αργότερα, στην ύστατη “ανάσα” του ματς ο Κανότο βρέθηκε απέναντι στον Ισπανό γκολκίπερ των γηπεεδούχων ο οποίος με σωτήρια επέμβαση κράτησε τους τρεις πόντους για την ομάδα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα