Γαλλικό αβαντάζ κι όλη η πίεση στη Λίβερπουλ!

Δεν προέκυψε κάτι το ανατρεπτικό στα ματς του 3ου ομίλου, λίγο πριν πέσει η αυλαία στη φάση των ομίλων.
Τουλάχιστον όχι έξω από τους νόμους των πιθανοτήτων..
Η Παρί Σεν Ζερμέν αξιοποίησε την ποικιλία στην επιθετική της γραμμή κερδίζοντας με 2-1 την Λίβερπουλ ενώ η Νάπολι, προφανώς πιο απλά κι εύκολα, κέρδισε με 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα.

Πλέον τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης καθώς η ομάδα του Κλοπ, θέλει νίκη με πάνω από ένα γκολ
διαφοράς κόντρα στην Νάπολι.
Μονάδική εξαίρεση, εάν το κάνει με σκορ 1-0. Αυτό θα είναι αρκετό...

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή επιβληθεί οριακά σκοράροντας οι «παρτενοπέϊ», αποχαιρετά εκτός απροόπτου τη διοργάνωση πληρώνοντας το γεγονός ότι έχει δεχθεί σε πέντε Ευρωπαϊκά παιχνίδια περισσότερα τέρματα (7) από όσα σε 13 αγώνες της Premier League (5).

Εκτός αν η πρωταθλήτρια Γαλλίας πάθει στο άλλο ματς, στο Βελιγράδι ότι η Λίβερπουλ πριν λίγες εβδομάδες!

Στη βαθμολογία, η Νάπολι έφτασε τους 9 βαθμούς έναντι 8 της Παρί Σεν Ζερμέν, 6 της Λίβερπουλ έναντι τεσσάρων του Ερυθρού Αστέρα.

Αναφέρουμε τη συγκομιδή της Σερβικής ομάδας διότι με αυτή έχει, θεωρητικά τουλάχιστον, ελπίδες διεκδικώντας με νίκη την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ περιμένοντας ταυτόχρονα ήττα της Λίβερπουλ.
Στην περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ και ισοπαλίας στη Σερβία, τότε στην τριπλή ισοβαθμία προκρίνονται η Παρί Σεν Ζερμέν και η ομάδα της Αγγλίας.

Όλα αυτά με βάση τη θεωρία σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους στα χρονικά της διοργάνωσης με τόσο εύθραυστες ισορροπίες!
Keywords
Τυχαία Θέματα