Γαλανόπουλος: «Να ακολουθήσουν και άλλα γκολ» (vid)

Γαλανόπουλος: «Να ακολουθήσουν και άλλα γκολ» (vid)ageorgiΚυρ, 11/22/2020 - 18:11

O Kώστας Γαλανόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την επιστροφή του στη δράση με γκολ, αποκάλυψε σε ποιον αφιερώνει το τέρμα του και ποιος στάθηκε δίπλα του κατά τη διάρκεια του τραυματισμού.

Δείτε επίσης: Η συγκίνηση του Γαλανόπουλου

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή με γκολ:

«Ιδανική επιστροφή, είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη με ευρύ σκορ. Μου δίνει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, είχα αμφιβολία για το πότε θα γυρίσω, αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα γκολ. Κατά τη διάρκεια του τραυματισμού είχα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μου, όλοι με ρωτούσαν πότε επιστρέφω και δεν ήξερα να απαντήσω. Όλοι το έκαναν για το καλό μου αλλά ήταν η ερώτηση που μου άναβε τα λαμπάκια μετά από ένα διάστημα».
Για τα γκολ που πετυχαίνουν οι μέσοι της ΑΕΚ: «Στο κέντρο φέτος είμαστε υπερπλήρεις, ο προπονητής έχει πολλές λύσεις και όλοι οι συνδυασμοί μπορούν να αποδώσουν. Παλαιότερα δεν πετυχαίναμε πολλά γκολ ως μέσοι, οπότε είναι καλό μα σκοράρουμε περισσότερο».
Για το ποιοι του στάθηκαν την περίοδο του τραυματισμού: «Εκτός από την οικογένειά μου μόνο η κοπέλα μου ήταν εκεί όλο το διάστημα».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Γαλανόπουλος: «Να ακολουθήσουν και άλλα γκολ» Submitted by ageorgi on Κυρ, 11/22/2020 - 18:10 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/FLASH_GALANOPOULOS_221120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ O Kώστας Γαλανόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την επιστροφή του στη δράση με γκολ, αποκάλυψε σε ποιον αφιερώνει το τέρμα του και ποιος στάθηκε δίπλα του κατά τη διάρκεια του τραυματισμού. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 O Kώστας Γαλανόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την επιστροφή του στη δράση με γκολ, αποκάλυψε σε ποιον αφιερώνει το τέρμα του και ποιος στάθηκε δίπλα του κατά τη διάρκεια του τραυματισμού. Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 18:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα