ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-1: «Κιτρινόμαυρη» καταιγίδα

ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-1: «Κιτρινόμαυρη» καταιγίδα npiliosΚυρ, 11/22/2020 - 17:06

Το σκορ παραπέμπει σε "παράσταση για έναν ρόλο" όμως η εξέλιξη του παιχνιδιού στη Ριζούπολη ήταν διαφορετική. Η ΑΕΛ έβαλε δύσκολα στην Ένωση για περισσότερο από μία ώρα, όμως η ομάδα του Καρέρα είχε την ποιότητα, την προσωπικότητα, αλλά πάνω απ' όλα το βάθος λύσεων από τον πάγκο για να μετατρέψει σε θρίαμβο ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα εκτός από γκολ. Τρομερός

ρυθμός, με την ΑΕΚ να έχει την μερίδα του λέοντος και την ΑΕΛ να υπενθυμίζει σε αρκετές περιπτώσεις πως δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να υποτιμήσει κανείς. 

Εν τέλει, τα γκολ μπήκαν... όλα μαζεμένα στο δεύτερο μέρος, με την εξέλιξη του σκορ να δίνει επιπρόσθετη γοητεία σε ένα ούτως ή άλλως συναρπαστικό παιχνίδι. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55', με τον νεαρό Μαχαίρα να πετυχαίνει με πανέμορφο τρόπο το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας. 

Δείτε εδώ το 1-0

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το γκολ της ισοφάρισης της θεσσαλικής ομάδας, με την υπογραφή του Σπαρβ στο 67'. 

Δείτε εδώ το 1-1

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οδηγούμαστε σε θρίλερ, η ΑΕΚ υπενθύμισε πως με το που μπήκε ο Νοέμβρης... πετάει. Ο Ανσαριφάρντ ήρθε από τον πάγκο και μέσα σε πέντε λεπτά έβαλε την υπογραφή του στο παιχνίδι, από την ασίστ του (σε ένα ακόμα παιχνίδι, κορυφαίου) Πέτρου Μάνταλου.

Δείτε εδώ το 2-1

Εκείνος που φρόντισε ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για νέα απάντηση της ΑΕΛ ήταν ο Σιμόες, με μια βολίδα έξω από την περιοχή στο 78'. 

Δείτε εδώ το 3-1

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Γαλανόπουλο, που γιόρτασε με γκολ την επιστροφή του στη δράση έπειτα από 11 μήνες, λόγω τραυματισμού. 

Δείτε εδώ το 4-1

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΛ ισοφάρισε 1-1 στο 67', όμως η ΑΕΚ ήταν απολαυστική στη Ριζούπολη και με το ευρύ 4-1 έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 17:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα