Φροζινόνε – Πάρμα 3-4 : “Τρελό” ματς με… πανούργους νικητές! (hls)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο των πρωτοπόρων της βαθμολογίας με περίσσιο θράσος, κατορθώνοντας να πρεοηγηθούν με το γκολ του Αργεντινού Βάσκες – κορυφαίου του ματς – στο 5′ και στο 21′ ένας ακόμη δυνατός “κρίκος” ο Ανσάλντι χρίστηκε σκόρερ όταν η σέντρα του πέρασε από όλους για να καταλήξει στα δίχτυα του Τουράτι!

Η Φροζινόνε κατάφερε να βρει τα βήματά της στη συνέχεια μειώνοντας με τον Κάζο στο 25′ όμως έξι λεπτά αργότερα σε μια ακόμα επιτυχημένη αντεπίθεση ο Ζανιμάκια έκανε τοπ 1-3.

Ακόμα πιο… “παλαβός” ο ρυθμός στην επανάληψη όπου η Φροζινόνε πίεσε και μείωσε νωρίς, με τον Μουλατιέρι στο 48′ Επτά λεπτά αργότερα ο Εστέβερες μάρκαρες σκληρά τον Κάζο και ο διαιτητής με την συνδρομή του VAR έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Σε αυτή την ανατροπή των ισορροπιών η Πάρμα οπισθοχώρησε και η Φροζινόνε έφτασε στο 3-3 με ωραίο γκολ του Μόρο που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα!

Κι όμως… Το θρίλερ δεν είχε τελειώσει, ακόμα! Δύο λεπτά αργότερα ο Βάσκες με το ωραιότερο γκολ του αγώνα πέτυχε το 3-4! Η διατήρηση της νίκης ήταν ένα άθλος καθώς στο 84′ ο Ιβοριανός Καμαρά είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για επικίδυνο μαρκάρισμα!

Στα τελευταία λεπτά μπήκε να βοηθήσει την Πάρμα και ο Ζαγαρίτης, ως ένας ακόμη αμυντικός… Το 3-4 παρέμεινε τελικό αποτέλεσμα!

Η Φροζινόνε… “μάτωσε” έστω κι αν δεν πόνεσε βαθμολογικά, ενώ η Πάρμα μπήκε για τα καλ[α στο γκρουπ των οιμάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέϊ – οφ.. Έχει ακόμα δρόμο

Keywords
Τυχαία Θέματα