Ο 18χρονος Φιλς, έβαλε “στοπ” στον Βαβρίνκα (vids)

Τον καλύτερο μήνα της επαγγελματικής του καριέρας διανύει στην πατρίδα του ο 18χρονος, Αρθούρ Φιλς.

Ούτε ο πολύπειρος Ελβετός, πρώην Νο3 τενίστας του κόσμου και κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, Στάνισλας Βαβρίνκα, κατάφερε να τον σταματήσει την Παρασκευή (24/2), με τον Γάλλο να προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Open 13 (ΑΤΡ 250), στη Μασσαλία.

Μετά από μόλις 67 λεπτά αγώνα, ο Φιλς επικράτησε του φορμαρισμένου “Stan The Man”, με το εμφατικό 6-2, 6-3 και το Σάββατο (25/2) θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μπενζαμά

Μπονζί.

TOO STRONG! @ArthurFils1 takes out Wawrinka 6-2 6-3 and advances into Saturday’s semi-finals@Open13 #open13provence pic.twitter.com/jRcQFyAGB5

Tennis TV (@TennisTV) February 24, 2023

Πριν δυο εβδομάδες, ο Φιλς είχε βρεθεί στην τελική “4άδα” του Open Sud de France, στο Μονπελιέ. Εκεί, ηττήθηκε από τον μετέπειτα πρωταθλητή στη διοργάνωση, Γιάνικ Σίνερ.

Ο Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεδιπλώνει το ταλέντο του από τις αρχές του 2023 και το μόνο σίγουρο είναι, πως θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια με τα κατορθώματά του στο Tour.

Covering EVERY Inch! @stanwawrinka @ArthurFils1 @Open13 pic.twitter.com/8u1EyfgDhh

Tennis TV (@TennisTV) February 24, 2023

Ο Βαβρίνκα, που έπαιξε σε back to back προημιτελικούς (Ρότερνταμ, Μασσαλία), το κατάλαβε από πρώτο χέρι.

Το παιχνίδι του 18χρονου, είναι, ήδη, άκρως εντυπωσιακό και πλέον απέχει μόλις μια νίκη από την παρθενική του είσοδο στο Top100 της παγκόσμιας κατάταξης, ώστε να εξαργυρώσει τις πρόσφατες, φοβερές εμφανίσεις του.

Οι ημιτελικοί του Open 13

Χούρκατς – Μπούμπλικ

Φιλς – Μπονζί

OPEN 13 PROVENCE SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Ο 18χρονος Φιλς, έβαλε “στοπ” στον Βαβρίνκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα