Φρέντι Αντού: ο «γυρολόγος» που έγραψε ιστορία (vid)

Φρέντι Αντού: ο «γυρολόγος» που έγραψε ιστορία (vid)mkatsafaΤρί, 12/15/2020 - 20:05

Ο Φρέντι Αντού μεταξύ των 9 χωρών και των 15 ομάδων την φανέλα των οποίων φόρεσε, πέρασε κι από τα μέρη μας. Τον Ιανουάριο του 2010 είχε δοθεί δανεικός από την Μπενφίκα στο Άρη, συναντώντας εκεί τον συμπατριώτη του Έντι Τζόνσον, που επίσης είχε έρθει δανεικός από τη Φούλαμ.
Νωρίτερα, ο Αντού είχε γράψει ιστορία όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την DC United το 2004. Ήταν μόλις 14 ετών και έγινε ο νεαρότερος αθλητής για πάνω από έναν αιώνα στην Αμερική, που

υπέγραψε συμβόλαιο, σε οποιοδήποτε άθλημα!

Έπαιξε σε 31 αγώνες στην πρώτη του σεζόν, κυρίως ως αλλαγή και σημείωσε 5 γκολ με την ομάδα του να κερδίζει τόσο το MLS Cup όσο και το Supporters Shield. Τις επόμενες σεζόν, μέχρι το 2006 πήρε θέση βασικού, παίζοντας και στην Εθνική ομάδα, στην οποία κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές (2 γκολ).
 Ειδικά μετά το 2012, η καριέρα του πήρε την κατιούσα και σήμερα στα 31 του χρόνια αγωνίζεται στην Όστερλεν στη Σουηδία. Όπως λέγαμε και πιο πάνω, έχει παίξει σε 15 ομάδες και σε 9 διαφορετικές χώρες: H.Π.A., Πορτογαλία, Μονακό, Ελλάδα, Τουρκία, Βραζιλία, Σερβία, Φινλανδία και Σουηδία! Στον Άρη ήρθε για έναν χρόνο δανεικός από την Μπενφίκα, αλλά τελικά μετά από ένα εξάμηνο αποχώρησε, έχοντας καταγράψει συνολικά 12 εμφανίσεις, με 2 γκολ και 2 ασίστ. 

ΑΜΕΡΙΚΗ - Major League Soccer - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Aris - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Aris ΑΜΕΡΙΚΗ Χαρακτηρίστηκε ως παιδί θαύμα, ως «ο νέος Πελέ», αλλά η κατάληξη της ποδοσφαιρικής του ιστορίας δεν ήταν η αναμενόμενη. Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 20:05 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα