Φρανσίσκο: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τρεις ομάδες Euroelague»

Σύμφωνα με τον παίκτη του Περιστερίου, οι Μπασκόνια, Βαλένθια και Αναντολού Εφές είχαν εξετάσει την περίπτωσή του, όμως οι επαφές δεν προχώρησαν. Ο Γάλλος παίκτης αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Αρχικά, ο Φρανσίσκο δήλωσε στην ιστοσελίδα «equotidiendusport.fr», για τις εμφανίσεις του στο Περιστέρι: «Νιώθω καλά. Ο Βασίλης είναι ηγέτης, είναι θρύλος, με πιέζει πολύ, μας ενθαρρύνει συνέχεια. Είναι πάντα εκεί για να μας ακούσει, να μας βοηθήσει. Είναι

πολύ καλός προπονητής. Αρχικά δεν ήθελα να πάω στην Ελλάδα, δεν ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά όταν έφτασα εξελίχθηκα εκεί. Επιπλέον, οικονομικά είναι πολύ καλά τα πράγματα, δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα».

Σχετικά, με το ενδιαφέρον που υπήρξε τόνισε: «Ενδιαφέρθηκε η Μπασκόνια, η Βαλένθια, η Αναντολού Εφές. Τελικά, δεν έγινε κάτι, αλλά δε σημαίνει πως δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο της Euroleague. Υπέγραψα μονοετές συμβόλαιο, οπότε ίσως υπάρξει κάτι την επόμενη σεζόν. Είναι πιο πολύ διαδικασία εκμάθησης για μένα παρά οτιδήποτε άλλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μεγάλο του όνειρο: «Έχω ακόμα αυτό το όνειρό μέσα μου. Απλά δώστε μου μια ευκαιρία. Αν έρθει, θα την πάρω. Είμαι έτοιμος. Το ότι δεν επιλέχθηκα δε σημαίνει ότι δεν είμαι έτοιμος. Έχω ό,τι χρειάζεται για να παίξω στο ΝΒΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρανσίσκο, Υπήρξε, Euroelague,fransisko, ypirxe, Euroelague