Φρανκ Κεσιέ: Ότι θέλει ο Ζλάταν

Φρανκ Κεσιέ: Ότι θέλει ο ΖλάτανsdimolitΔευ, 01/11/2021 - 23:39

Ο Φρανκ Κεσιέ δήλωσε πως παραχωρεί τις εκτελέσεις των πέναλτι στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε περίπτωση που ο Σουηδός επιθυμεί να τις αναλάβει.

Ο Ζλάταν έχασε πέναλτι στην αναμέτρηση με τη Βερόνα και μετά το ματς είπε πως το επόμενο θα το δώσω στον Κεσιέ. Έτσι και έγινε λοιπόν και ο μέσος των ροσονέρι αξιοποίησε τις ευκαιρίες από την άσπρη βούλα βάζοντας ήδη πέντε πέναλτι, απέναντι σε Κρότονε, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μπενεβέντο και Τορίνο.

Παρ' όλα αυτά με δηλώσεις που έκανε στο SportMediase, τόνισε: ''Χάρηκα πολύ όταν ο Ίμπρα μου έδωσε την ευκαιρία να εκτελώ τα πέναλτι. Αν θελήσει φυσικά να εκτελέσει αυτός σε κάποιο παιχνίδι, ευχαρίστως να του παραχωρήσω τη θέση μου. Ένας επιθετικός χρειάζεται να σκοράρει''.

 

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Φρανκ Κεσιέ δήλωσε πως παραχωρεί τις εκτελέσεις των πέναλτι στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε περίπτωση που ο Σουηδός επιθυμεί να τις αναλάβει. Article publish on Δευ, 01/11/2021 - 23:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα