Φράϊμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 2-0 : Έλυσε τον.. Γ(κ)ρίφο της νίκης

Η Φράϊμπουργκ συνέχισε την πορεία κορυφής στο Γερμανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Βέρντερ Βρέμης σε ένα ματς όπου ναι μεν οι γηπεδούχοι συνάντησαν από νωρίς τους… οιωνούς της νίκης – καθώς στο 14’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αυστρικού κεντρικού Φρτιέντλ – όμως χρειάστηκε τις εμπνεύσεις του Ιταλού μεσοεπιθετικού Γκρίφο στο 2ο ημίχρονο, προκειμένου να λύσει τους… γρίφους της νίκης!
Ήταν μια δίκαιη νίκη εάν λάβουμε υπόψη τα δεδομένα του ματς καθώς αυτή η γρήγορη ανατροπή των αριθμητικών ισορροπιών διαμόρφωσε και

την μορφή του ματς.
Η άμυνα της Βέρντερ, χωρίς τον αρχηγό της, στο μισό γήπεδο και η κατοχή της μπάλας σε τεράστια ποσοστά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάντως δυσκολεύτηκαν αρκετά ώσπου να αναπνεύσουν!
Χρειάστηκε η εφόρμηση από τα αριστερά του Γκρίφο προκειμένου από την παράλληλη σέντρα να βρεθεί ελεύθερος στο 2ο δοκάρι ο Λούκας Κούμπλερ – στην πρώτη του φετινή εμφάνιση – και με σουτ να ανοίξει το σκορ στο 55′.
Στη συνέχεια η Βέρντερ αναγκάστηκε να βγει στο ανοιχτό γήπεδο, έχοντας όμως λιγότερες δυνάμεις – σωματικές και ψυχικές – με λίγες ευκαιρίες για γκολ!
Στο 79’ ο Γκρίφο, «τρύπωσε» στην πλάτη της άμυνας της Βέρντερ και ανατράπηκε από τον Άγκου.
Ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι παίρνοντας συνάμα και τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης! Oi φιλοξενούμενοι δεμν

Keywords
Τυχαία Θέματα