Απόλλωνας Πάτρας – Καρδίτσα 78-72: Το πήρε στην παράταση

Ο Απόλλωνας υποδέχτηκε στην Πάτρα την Καρδίτσα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League με τους γηπεδούχους να επικρατούν στην παράταση με τελικό σκορ 78-72.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο κομμάτι του, βρήκε πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι ενώ παράλληλα κατάφερε να παρουσιάσει και ένα καλό πρόσωπο αμυντικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν

και ενώ είχαν βρεθεί πίσω και με διαφορά η οποία έφτασε και τους 14 πόντους κατάφεραν να μειώσουν και να επιστρέψουν στο ματς στην τελευταία περίοδο όπου κατάφεραν μάλιστα και να περάσουν μπροστά, με την άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησε αρκετά ο Βαγγέλης Αγγέλου να τους βοηθάει αρκετά στο αμυντικό κομμάτι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση αφού η Καρδίτσα βρήκε ένα μεγάλο τρίποντο από τον Αγραβάνη την ώρα που βρισκόταν πίσω στο σκορ δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στο έξτρα πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις έβαλαν κρίσιμα σουτ από την περιφέρεια και κατάφεραν να φτάσουν τελικά σε μια αγχωτική νίκη όπως εξελίχθηκε. Κορυφαίος για τους νικητές ο Τέιλορ με 24 πόντους με τον Ντέιβις να προσθέτει άλλους 13, στην αντίπερα όχθη ο Μπέιτμορ είχε 14 πόντους και ο Ντελόριε 13.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 21-13, 20-18, 10-23, 8-4 παρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα