Φουντούλης: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς»

Την κρισιμότητα του αυριανού (16/3, 16:00) αγώνα με την ισόβαθμή τους Τσόλνοκι στον Πειραιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης, αναγνωρίζουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού.

Ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητών Ευρώπης (2017 οι Ούγγροι, 2018 οι «ερυθρόλευκοι»)
θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο final-8 του Ανόβερου, ενώ ο ηττημένος θα χάσει πολύτιμο έδαφος.

«Η άμυνα των δύο ομάδων και οι λεπτομέρειες στην τακτική, είναι οι δύο παράγοντες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μας με την Τσόλνοκι. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στο final-8», ήταν το λακωνικό σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου, ενώ ο Γιάννης Φουντούλης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έχει πλησιάσει τα περσινά στάνταρ της, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι το τελευταίο διάστημα οι πρωταθλητές Ευρώπης παρουσιάζουν βελτίωση.

«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι στιγμής φέτος, που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να κρίνει την πρόκριση στο final-8. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Έχουμε αρχίσει τον τελευταίο καιρό και παίζουμε σε καλύτερο ρυθμό και επίπεδο στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο στροφές και θα πλησιάσουμε τα περσινά στάνταρ», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός.
Keywords
Τυχαία Θέματα