Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Διπλό με Μπρούνο Φερνάντες στις καθυστερήσεις

Ολα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στο 0-0. Και μάλιστα, αν έμενε το 0-0 θα ήταν η πρώτη φορά που Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν σε παιχνίδι μεταξύ τους, χωρίς γκολ, για πρώτη φορά μετά από περίπου 100 χρόνια! Το προηγούμενο 0-0 ήταν τον Ιανουάριο του 1924! Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν αυτός που άλλαξε τα δεδομένα. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε με το που το παιχνίδι έμπαινε στις καθυστερήσεις, δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και η ιστορία έμοιαζε σαν έργο σε επανάληψη υπό

την έννοια ότι και την προηγούμενη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις. Τότε ήταν ο Γκαρνάγιο, τώρα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες.

Αυτό ήταν το 67ο γκολ του Πορτογάλου με την ομάδα και ήταν ένα από τα πιο σημαντικά υπό την έννοια ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αγωνιστική κρίση. Πήρε τη νίκη απέναντι στη Φούλαμ που σε ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε το ότι δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνη επιθετικά. Λίγες φάσεις, λίγες προϋποθέσεις για γκολ.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο. Ειδικά στο πρώτο μέρος είχεελάχιστες καλές στιγμές. Στο β’ μέρος κάπως ανέβηκε ο ρυθμός με διάθεση και από τους δύο.

Η Φούλαμ είχε σημαντικές ευκαιρίες με Παλίνια και Γουίλσον στο 60’ και στο 61’, οι αποκρούσεις του Ονάνα ήταν σημαντικές.

Οσο περνούσε η ώρα φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτό το γκολ μπήκε στο 90’. Λίγο πριν, ο Φερνάντες είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, ο Λένο έδιωξε και λίγο μετά ο Μαρσιάλ είχε την ευκαιρία, ένα γυριστό, η μπάλα πήγε άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα