Φουλ τακτική ο Κάναντι

Όπως συνηθίζει πριν τα εντός έδρας ματς ο Κάναντι πραγματοποίησε την προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο του Περιστερίου ώστε να κάνει τακτική προσομοίωση με τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (17.15).

Ο αυστριακός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες κάνοντας δίτερμα για αρκετή ώρα με συνεχείς παρατηρήσεις και οδηγίες για το που και το πως θέλει να κινούνται οι παίκτες του, ενώ έγιναν και πολλές ακόμα ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Ο Αμρ Ουάρντ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο αποχώρησε λίγο πριν το τέλος
της προπόνησης κυρίως όμως για προληπτικούς λόγους. Ο Αιγύπτιος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τους Βοιωτούς.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχει ενσωματωθεί πλέον και ο Θωμάς Βασιλείου, ενώ μοναδικός συνεχίζει να είναι ο Γιώργος Μανούσος που θα επανέλθει με το νέο έτος.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα της εντεκάδας, αυτή δύσκολα θα αλλάξει από την εντεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς των Χανίων στο οποίο αγωνίστηκαν οι: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα και Ντάουντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα