Ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με Μανωλόπουλο

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 47χρονο τεχνικό, αν και ακόμη δεν έχουν συμφωνηθεί οι όροι για τη λύση του συμβολαίου του.

Η Ένωση δεν γνωστοποίησε τον διάδοχο του Μανωλόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αν και όλα δείχνουν ότι -προσωρινά τουλάχιστον- θα επανέλθει στον πάγκο ο γενικός
διευθυντής, Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον Γιούρι Ζντοβτς τον περασμένο Μάρτιο. Η σημαντικότερη επιτυχία του ήταν η πρόκριση στον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό, όμως τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που ακολούθησαν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο FIBA Champions League, οδήγησαν τη διοίκηση της ΚΑΕ στην απόφαση να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον "καμβά" μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της "Βασίλισσας" στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.

Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οποιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: ΑΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα