Φορτούνης: «Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε αμυντικά» (video)

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως η ομάδα επιθετικά είναι αρκετά καλή αλλά αμυντικά έχει πράγματα που πρέπει να βελτιώσει.

Αναλυτικά:

«Έχουμε βρει αυτοματισμούς, αμυντικά έχουμε κάποια προβλήματα αλλά θα τα φτιάξουμε στη συνέχεια, όμως όσο κρατάει η επίθεσή μας πάμε καλά. Είναι ομαδική δουλειά το να δέχεται μια ομάδα γκολ, σε κανέναν δεν αρέσει αυτό γιατί μας δημιουργεί άγχος και αναγκαζόμαστε να κυνηγάμε τον αντίπαλο. Όταν μια ομάδα παίζει συνεχόμενα παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες βρίσκει
αυτοματισμούς, σήμερα παίξαμε επιθετικά πολύ καλά, έχουμε καλές συνεργασίες και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια. Είμαστε εκτός Ευρώπης, κοιτάμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επιθετικά είμαστε πολύ καλά αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα, εγώ πιστεύω ότι όσο περισσότερο σκοράρουμε τόσες επιτυχίες θα έχουμε. Είναι καλύτερα και για τον κόσμο αλλά και για εμάς τους παίκτες, έτσι είναι ο Ολυμπιακός, πρέπει να σκοράρει αρκετά. Το αφιερώνω σίγουρα στην οικογένειά μου και σε όλους όσους έχω δίπλα μου, στη διοίκηση και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Σαν παίκτης θέλω να πετύχω πολλά, μόνο με τη δουλειά μπορώ να το καταφέρω, θέλω να σκοράρω και να είμαι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική να είμαι στις μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε και εκεί καλό κλίμα, είμαστε μια οικογένεια και θα είμαστε στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα