Φορτούνα Σ. – Αϊντχόφεν 1-4: Δεν έπεσε στην παγίδα

Η PSV αντιμετώπιζε πιθανή…μπανανόφλουδα καθώς έπαιζε χωρίς Ομπίσπο, Πρέπερ, Ρίχο, Τόμας, Λεδέζμα, Φερτέσεν, Χάκπο και Μαντουέκε, ενώ στο 16ο λεπτό έχασε με τραυματισμό και τον δεξιό μπακ Τέζε.

Ωστόσο ο αντικαταστάτης του, Ρίτσου Ντόαν, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ζαχάβι.

Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ, αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του β’ και έκανε το 0-2 με άλλη μία αλλαγή, καθώς ο Ραμάλιο έκανε μακρινή μπαλιά και βρήκε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Μπρούμα, ο οποίος σκόραρε στο 54΄, έχοντας μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό.

Η PSV έκανε το 0-3 με τον κορυφαίο της Σανγκαρέ, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από ασίστ του Βινίσιους, ενώ η Φορτούνα μείωσε στο 76′ όταν έπειτα από προσπάθεια του Νόσλιν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ραμάλιο που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας την έστειλε άθελά του στην εστία της ομάδας του.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ ο Μπρούμα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από μπαλια του Βινίσιους.

Η Αϊντχόφεν με δεύτερη σερί νίκη βρέθηκε πρώτη στη βαθμολογία ενώ εκκρεμεί το Άγιαξ – Γκο Αχέντ Ιγκλς, ενώ η Φορτούνα παρέμεινε προτελευταία με μόνο μία νίκη σε δέκα αγώνες.

Φορτούνα Σίταρντ (Ουλτέι): Φαν Οσχ – Γιόχανσον (58′ Νόσλιν), Πίντο, Ανγκά, Λονβάικ, Κοξ – Τέκι (58′ Τέκι), Ρίνστρα, Ντουάρτε (71′ Λέικ) – Φλέμινγκ, Σόντγενς.
Αϊντχόφεν (Σμιντ): Ντρόμελ – Τέζε (16′ Ντόαν), Ραμάλιο, Μποσκαλί, Μαξ – Γκουτιέρες (87′ Γκέτσε), Σανγκαρέ, Μ. Ζούνιορ – Εμουένε (46′ Μπρούμα), Βινίσιους, Ζαχάβι (65′ Φαν Χίνκελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα