Φλιώνης: «Με αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη»

Ο νεαρός γκαρντ του Άρη επεσήμανε τις αξίες που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη επί του ΠΑΟΚ αύριο (21/3) στο Αλεξάνδρειο

Την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αύριο (21/3) στο Αλεξάνδρειο, όλοι στον Άρη τη γνωρίζουν. Το ζήτημα για τους «κίτρινους», βεβαίως, είναι πώς θα φύγουν νικητές από αυτόν, ώστε να πάρουν βαθιά ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Φλιώνης έχει τη δική του πρόταση επ’ αυτού.

Στο
προσωπικό του ιστολόγιο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σε κείμενο που ανήρτησε σήμερα με τίτλο «Με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον», αναφέρει ο νεαρός γκαρντ του Άρη ποιες αξίες πιστεύει ότι πρέπει να έχει η ομάδα του, ώστε να πάρει την πολυπόθητη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Γράφει, λοιπόν, ο Φλιώνης:
«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του και τις ιδιαιτερότητες του, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες. Θέλουμε πολύ τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε.
Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και χρειαζόμαστε πολύ τη στήριξη του. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετές λύσεις και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι ένα ντέρμπι και θα μετρήσει το ποιος το θέλει περισσότερο.
Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά, με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και με την βοήθεια του κόσμου να παλέψουμε και να βρούμε το δρόμο προς τη νίκη, χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα