Φλικ για Αλάμπα: “Ελπίζω να υπογράψει”

Φλικ για Αλάμπα: “Ελπίζω να υπογράψει” gpagosΣάβ, 10/31/2020 - 02:20

Ήδη υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει τον Ντάβιντ Αλάμπα.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Χανς-Ντίτερ Φλικ, έκανε δηλώσεις και δημοσιοποίησε τη διάθεσή του να υπογράψει ο Αλάμπα νέο συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. 

Ο Φλικ είπε: “Νιώθω ότι είναι ο ίδιος που ήταν και την προηγούμενη σεζόν. Συγκεντρωμένος και ένας από αυτούς που ηγούνται της άμυνάς μας. Δεν ανησυχώ για

αυτό (σ.σ.: για μετεγγραφή τον Ιανουάριο) για την ώρα. Ελπίζω ότι θα υπογράψει για την Μπάγερν.

Νομίζω ότι γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση εδώ στο Μόναχο. Είναι ωραίο να προπονείσαι σε μια ομάδα που έχει καλή ατμόσφαιρα, που παίζει καλά, η ομάδα μας είναι μία από τις καλύτερες στον κόσμο”. 

Πρόσθεσε: “Οι συνθήκες εδώ είναι θαυμάσιες για κάθε παίκτη και πιστεύω ότι θα το σκεφτεί διπλά πριν κάνει οτιδήποτε άλλο. Η απόφαση είναι δική του και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό αλλά ελπίζω να μείνει. Θα πρέπει να πάρει μια απόφαση, η άποψή μου δεν μετράει”. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off Ντάβιντ Αλάμπα ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς-Ντίτερ Φλικ εξέφρασε τη διάθεσή του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου ο Ντάβιντ Αλάμπα Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 02:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα