Φήμη: Το πράσινο φως για περισσότερες σεζόν παίρνει το "The Witcher"

Ανεπιβεβαίωτα όλα...

Φήμες θέλουν το "The Witcher" να ανανεώνεται όχι για μία, αλλά για περισσότερες σεζόν από το Netflix.

Σύμφωνα με τον KC Walsh, του EIC of Geeks WorldWide και μια πληροφορία εκ των έσω του DCEU (μέσω Comicbook.com) το συνδρομητικό κανάλι είναι "πολύ χαρούμενο" με την σειρά που θα την ανανεώσει για πολλές σεζόν.

Δείτε τη δημοσίευση του Walsh, παρακάτω:

Sounds like @Netflix is very happy

with #TheWitcher and we could see multiple seasons greenlit before season one airs or shortly after. Meaning Cavill’s schedule could be full for a while and more evidence Superman is behind him pic.twitter.com/DSnFjhAjrF

— KC Walsh (@TheComixKid) 19 Δεκεμβρίου 2018

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Henry Cavill, ο οποίος ήταν και η πρώτη επιλογή της showrunner για τον ρόλο. Ο Cavill είχε αρχικά εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο IGN.

Άλλα μέλη του cast είναι οι Eamon Farren ("Twin Peaks") ως Cahir, Joey Batey ("Knightfall") ως Jaskier, Lars Mikkelsen ("House of Cards") ως Stregobor, Royce Pierreson ("Spectral") ως Istredd, Maciej Musiał ως Sir Lazlo και Wilson Radjou-Pujalte ("Hunter Street") ως Dara.

Οι ηθοποιοί συμπληρώνουν το cast, που περιλαμβάνει ήδη αρκετά ονόματα, των Jodhi May (Game of Thrones, Genius) ως Queen Calanthe, Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ως ο σύζυγος της, Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) ως ο δρυΐδης Mousesack, MyAnna Buring ως η επικεφαλής της ακαδημίας μάγων στην Aretuza, Tissaia, Mimi Ndiweni και Therica Wilson-Read ως μαθήτριες, Millie Brady ως πριγκίπισσα Renfri, Anna Shaffer ("Harry Potter") ως Triss Merigold, Freya Allan (Into the Badlands) ως Ciri και Anya Chalotra (Wanderlust) ως Yennefer.

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το "The Witcher" ακολουθεί τον "Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα".

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με οχτώ επεισόδια το 2019 και τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Hissrich αποκάλυψε την ολοκλήρωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου από τους σεναριογράφους των "Daredevil" και "Jessica Jones", Sneha Koorse και Jenny Klein.

IGN GreeceΒραβεία People’s Choice: Το MCU ήταν ο μεγάλος νικητήςΟ νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ "Άρης" κάνει πρεμιέρα στο National GeographicUnited We Fan: Ένα ντοκιμαντέρ για τους ακόλουθους της τηλεόρασης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα