Σφήνα του "Black Panther" στο "Runaways"

Πάμε Wakanda;

Αναφορά στην Wakanda έκανε η σειρά του Hulu, "Marvel's Runaways", και μας ενθουσίασε λίγο.

Προσοχή! Ακολουθεί ένα μικρό spoiler!

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα επεισόδια της σειράς, οι έφηβοι χαρακτήρες αποφασίζουν να πετάξουν τα κινητά τους για να μην τους εντοπίσουν. Μία από τις νεώτερες προσθήκες στην ομάδα, ωστόσο, δεν αισθάνεται δυνατή να πετάξει το δικό της, λόγω του ευαίσθητου υλικό που περιείχε.

Στην πραγματικότητα, το κινητό της Livvie (Ajiona Alexus) έχει στοιχεία για την απόδειξη της δολοφονίας του

γαμπρού της, Darius. Η κοπέλα παίρνει την βεβαίωση από τον Alex Wilder (Rhenzy Feliz) ότι τα δεδομένα της έχουν αποθηκευτεί και ότι θα μπορέσει να χακάρει το κινητό της και να το κάνει να φαίνεται πως βρίσκεται "στα βουνά της Wakanda".

Μπορεί αυτή να είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναφορά του "Black Panther" στη σειρά, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει Easter egg σε κάποιο δημιούργημα της Marvel. Αναφορές σε άλλες ταινίες και χαρακτήρες γίνονται συνέχεια, τόσο σε σειρές, όσο και σε άλλες ταινίες. Τα Easter eggs έχουν γίνει τόσο γνωστά, που απλά τα κυνηγάμε σαν να είναι παιχνίδι.

Το "Marvel's Runaways", το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη υπερηρωική ομάδα από τα κόμικ, έρχεται από τους Josh Schwartz ("Chuck", "Gossip Girl") και Stephanie Savage ("The Astronaut Wives Club", "Dynasty"). Η ιστορία αφορά μια ομάδα εφήβων που ανακαλύπτουν πως οι γονείς τους είναι μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα 'The Pride' και περιγράφει τις περιπέτειες των έξι ιδιαίτερων εφήβων, που με το ζόρι ανέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ θα πρέπει να ενωθούν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό: τους γονείς τους.

Πρωταγωνιστούν οι Rhenzy Feliz ως Alex Wilder, Lyrica Okano ως Nico Minoru, Virginia Gardner ως Karolina Dean, Ariela Barer ως Gert Yorkes, Gregg Sulkin ως Chase Stein, Allegra Acosta ως Molly Hernandez, Angel Parker ως Catherine Wilder, Ryan Sands ως Geoffrey Wilder, Annie Wersching ως Leslie Dean, Kip Pardue ως Frank Dean, Ever Carradine ως Janet Stein, James Marsters ως Victor Stein, Brigid Brannagh ως Stacey Yorkes, Kevin Weisman ως Dale Yorkes, Brittany Ishibashi ως Tina Minoru και James Yaegashi ως Robert Minoru.

To "Black Panther" είναι από τις πλέον επιτυχημένες ταινίες του MCU, αφού έμεινε στην πρώτη θέση των box office για πολλές εβδομάδες. Έγινε ο δεύτερος πιο επικερδής τίτλος για την Disney με έσοδα $1.35 δις και βρίσκεται στην 9η θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών. Το sequel ετοιμάζεται από τον ίδιο σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Ryan Coogler.

Τη βρίσκουμε ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες για Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards ή απλά SAG) στην κατηγορία Καλύτερης Ομαδικής Ερμηνείας σε Ταινία και Καλύτερο Stunt Cast, ανάμεσα στις "A Star is Born", "BlackKkKlansman", "Bohemian Rhapsody", "Crazy Rich Asians" "Ant-Man and the Wasp" και "Avengers: Infinity War".

H 2η σεζόν του "Marvel's Runaways" έκανε πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου και ακόμα αναμένουμε να δούμε αν θα ανανεωθεί ξανά

Πηγή άρθρου: Comicbook.com

IGN GreeceΗμερομηνία πρεμιέρας και πρώτη φωτογραφία για τη 2η σεζόν του "Marvel's Runaways"Marvel's Runaways: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Hostile"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα