Φήμη: Το Xbox One S All-Digital Edition ίσως κυκλοφορήσει τον Μάιο

Άγνωστες πηγές φέρνουν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες.

Νέες φήμες υποδεικνύουν πως ένα νέο Xbox One S, χωρίς disc drive, πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Σύμφωνα με το Windows Central, ανώνυμες πηγές αναφέρουν πως η συσκευή αυτή, η οποία αναφέρεται συχνά ως Maverick, θα έχει την

ονομασία Xbox One S All-Digital Edition. Η Microsoft σκοπεύει να ανοίξει τις προ-παραγγελίες στα μέσα Απριλίου, με την γενική διαθεσιμότητα να ξεκινά αρχές Μαΐου.

Δεν έχει αναφερθεί κάποια τιμή, αν όμως οι φήμες αποδειχθούν αληθινές τότε η τιμή θα πρέπει να αναμένεται χαμηλότερη από αυτή του κανονικού Xbox One S.

Οι φήμες για το Maverick "ξεπετάχτηκαν" το Νοέμβριο του 2018, σε σημείο που ανέφεραν ότι η συσκευή θα κοστίζει λιγότερο από 200$. Η έλλειψη υποδοχής Blu-Ray δίσκων, εστιάζει στην λειτουργία της κονσόλας ως digital-only συσκευή, κάτι που ίσως θα βοηθούσε ακόμα παραπάνω την υπηρεσία Xbox Game Pass.

Εάν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, η κυκλοφορία της All-Digital Edition κονσόλας θα έρθει ένα μήνα πριν την E3 2019, όπου η Microsoft φημολογείται ότι θα παρουσίαση την επόμενη γενιά της οικογένειας Xbox.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΗ επικεφαλής του Halo μιλά για την αύξηση των γυναικείων ρόλων σε τεχνολογία και Game DevelopmentΦήμες θέλουν την Microsoft να αποκαλύπτει νέο Xbox στην E3 2019Κυκλοφόρησαν τα Twitch Prime Rewards για το Apex Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα