Ο Tom Hardy στην πρώτη φωτογραφία ως Al Capone για το Fonzo

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του ρόλου του.

Ο Tom Hardy φαίνεται να έχει μπει στο πνεύμα του ρόλου του ως Al Capone, και ο Josh Trank, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, φρόντισε να μας ενημερώσει σχετικά.

Μέσω ενός tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, και με την απλή λεζάντα "Fonzo", ο Trank μας σύστησε τον Hardy ως τον κακόφημο Al Capone, αρχηγό της μαφίας του Σικάγο. Αν και

αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρωταγωνιστή στο ρόλο του, νωρίτερα είχαμε δει μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε πως ο Tom Hardy θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη βιογραφική ταινία του Αλ Καπόνε, μία κίνηση που αποκάλεσε "καταπληκτική τιμή" και μια ευκαιρία που θα λάβει "πολύ σοβαρά".

Κατά την επίσημη σύνοψη της ταινίας, πρόκειται για μία ιστορία για τα τελευταία χρόνια του περιβόητου μαφιόζου, όταν "στην ηλικία των 47, μετά από σχεδόν μία δεκαετία φυλάκισης, η άνοια σαπίζει το μυαλό του Alfonse και το παρελθόν του γίνεται παρόν με βασανιστικές αναμνήσεις της βίαιης και κτηνώδους προέλευσης του να στοιχειώνουν τη ζωή του".

Μαζί με αρκετές από τις φωτογραφίες με τον εαυτό του ως Al Capone, ο Hardy έχει μοιραστεί με το κοινό αρκετές φωτογραφίες και από τους συμπρωταγωνιστές του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, περιλαμβάνοντας τον Noel Fisher, έτοιμο να μακιγιαριστεί για τα γυρίσματα, και μία με την υπόλοιπη ομάδα του cast.

Για τη "συμμορία" που θα συνοδεύσει τον Hardy στην ταινία μάθαμε νωρίτερα. Οι Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachan και Kathrine Narduccy θα βρεθούν δίπλα στον γνωστό ηθοποιό. Η Cardellini ως σύζυγος του Al Capone, ο Dillon ως κοντινός του φίλος, Johnny, ο MacLachlan ως γιατρός του, και η Narducci ως μία από τις αδερφές του.

Προτού δούμε τον Hardy ως αρχηγό της μαφίας, θα τον απολαύσουμε ως Venom για την ομώνυμη ταινία, στις 4 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Για τη βιογραφική ταινία του Al Capone δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη Puppet Master: The Littlest Reich - Trailer Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 29/07 - 05/08

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα